avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recursul formulat de parchet si DGFP
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

recursul formulat de parchet si DGFP

Buna ziua ,
as dori sa ma informati si pe mine in legatura cu un recurs formulat de DGFP si Parchet.Intr-un dosar de inselaciune , in care tribunalul a hotarat o pedeapsa de 3 ani cu suspendare , acestia au formulat recurs , cum se poate schimba sentinta sau daca se poate schimba?Precizez ca cel pedepsit nu are antecedente penale si in tot acest dosar s-a precizat foarte clar neintentia de a savarsi aceasta fapta.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 18:04, 25 Mai 2010
Sentinta poate sa fie schimbata.Ideea este sa vedeti motivele de apel sau recurs ale Parchetului.Pot fi pro sau contra inculpatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier liliana84 liliana84 Buna seara Sotul meu a avut un accident rutier anul trecut soldat cu moartea unui om si distrugerea partiala a unui gard.Ne-am inteles cu partile vatamate si ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu executare propusa de procuror ContSters125947 ContSters125947 BUna ziua, Va rog sa imi raspundeti daca aveti experienta in penal..acum doua ore s-a incheiat un proces penal in care fratele meu a fost acuzat de ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor in banda organizata ionela viorica ionela viorica buna ziua,as dorii sa ma lamuriti intr-o problema,fratele meu a fost judecat si a primit 8 ani de detentie pt tentativa de omor in banda organizata,a facut ... (vezi toată discuția)