Buna ziua ,
Sunt imputernicita sa dizolv si sa radiez un SRL cu 2 asociati , care nu a avut activitate, din care 3 ani activitatea suspendata .Am fost la Registrul Comertului si doamna respectiva mi-a spus ca trebuie sa aduc urmatoarele:
-hotarare AGA , in 2 exp cu contor de caractere.
Am cautat pe net dar am gasit modele mai vechi >
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model cum ar trebui sa fie aceasta hotarare ?
Multumesc anticipat
m-ati facut cea mai fericita..va multumesc din suflet ..asa e cand ai 26 de ani si nu gandesti mai multe inainte sa actionezi, le gandesti abia apoi. va doresc o zi buna in continuare si sa veti parte de tot ce este mai bun
dar ma pot intoarece la vechiul loc de munca , ca de indemnizatie stiu ca nu o sa primesc pe aceste 2 zile imi este clar acest lucru ... tot ce vreau sa stiu este daca ma pot intoarce la vechiul loc de munca unde nu am depus nici un act ca nu mai vreau sa lucrez acolo... si zilele acestea trebuie sa merg sa anunt ca imi reiau activitatea pentru ca bebe face 2 ani pe 22 noembrie , pot sa mai depun cererea de intoarcere la munca ?
da dar ma intereseaza daca ma afecteaza cumva aceste doua zile la contractul acela adica de pe 15.11.2011 pana azi p16.11.2011, ca nu mi-am dat nici demisia in partea cealalta si nici la indemnizatie nu am anuntat ca am inceput munca pentru ca nu eram sigura ca vreau sa raman
buna ziua ! eu mai am de stat in indemnizatie crestere copil pana p 22 luna aceasta eu marti si azi am fost angajata cu contract la o fima dar nu am anuntat nici la vechiul loc de munca k am fost angajata si nici la indemnizatie , azi mi s-a intrerupt contractul acela cu art .31 alin .3 , vreau sa stiu poat sa ma mai intorc la vechiul loc de munca ca sa-mi continui activitatea acolo
Buna ziua!
S-a dat solutionare la acel proces si anume de radiere al firmei si de al atrage p administrator doar ca eu nu am fost chemata in istanta ci cea care a fost administrator in fapt .....la unu din articolele din solutionare spune ceva de genu ca este atrasa raspunderea administratorului sau a administratorului faptic .Este posibil sa ma traga si pe mine la raspundere sau doar pe cel care a fost administrator faptic, mentionez ca pe ea au chemat-o ca parata si nu p mine.
Sper sa primesc un raspuns cat mai repede.
Va multumesc !
cand am preluat firma am facut o imputernicire la notariat ca sa administreze firma.
Ma ajuta cu ceva aceasta imputernicire?
Iar cea care a administrat firma recunoaste ca a administrat-o si ca toate documentele firmei si documentele contabile sunt l ea.
buna ziua!
Am o societate comerciala la care sunt administrator,este preluata de la o cunostinta, aceasta are doua imprumuturi neplatite, chiar daca sunt administrator nu m-am ocupat de activitatea firmei, ocupandu-se tot vechiul administrator eu fiind doar cu numele.Creditele acelea sunt semnate de mine.
Procedura de insolventa este deschisa de Administratia Finantelor, as dori sa stiu daca sunt eu trasa la raspundere sau cel care s-a ocupat de firma.