buna ziua ! eu mai am de stat in indemnizatie crestere copil pana p 22 luna aceasta eu marti si azi am fost angajata cu contract la o fima dar nu am anuntat nici la vechiul loc de munca k am fost angajata si nici la indemnizatie , azi mi s-a intrerupt contractul acela cu art .31 alin .3 , vreau sa stiu poat sa ma mai intorc la vechiul loc de munca ca sa-mi continui activitatea acolo
La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/ salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei. - art.10 alin.7 din Legea nr.202/2002.
da dar ma intereseaza daca ma afecteaza cumva aceste doua zile la contractul acela adica de pe 15.11.2011 pana azi p16.11.2011, ca nu mi-am dat nici demisia in partea cealalta si nici la indemnizatie nu am anuntat ca am inceput munca pentru ca nu eram sigura ca vreau sa raman
dar ma pot intoarece la vechiul loc de munca , ca de indemnizatie stiu ca nu o sa primesc pe aceste 2 zile imi este clar acest lucru ... tot ce vreau sa stiu este daca ma pot intoarce la vechiul loc de munca unde nu am depus nici un act ca nu mai vreau sa lucrez acolo... si zilele acestea trebuie sa merg sa anunt ca imi reiau activitatea pentru ca bebe face 2 ani pe 22 noembrie , pot sa mai depun cererea de intoarcere la munca ?
Da, va puteti reintoarce la vechiul loc de munca ... asadar, puteti depune cererea de reluare a activitatii incepand cu ziua urmatoare celei in care copilul a implinit varsta de 2 ani ....