avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

buna ziua ! eu mai am de stat in indemnizatie crestere copil pana p 22 luna aceasta eu marti si azi am fost angajata cu contract la o fima dar nu am anuntat nici la vechiul loc de munca k am fost angajata si nici la indemnizatie , azi mi s-a intrerupt contractul acela cu art .31 alin .3 , vreau sa stiu poat sa ma mai intorc la vechiul loc de munca ca sa-mi continui activitatea acolo
Cel mai recent răspuns: cosminap , utilizator 15:28, 16 Noiembrie 2011
m-ati facut cea mai fericita..va multumesc din suflet ..asa e cand ai 26 de ani si nu gandesti mai multe inainte sa actionezi, le gandesti abia apoi. va doresc o zi buna in continuare si sa veti parte de tot ce este mai bun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am renuntat la indemnizatia pentru ccc dar nu am anuntat la locul de munca andreeamihailescu andreeamihailescu Buna ziua! Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. In data de 26.04.2010 am intrat in concediu de crestere copil, la 3 luni dupa am facut o cerere ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil, restructurare, indemnizatie bebe2 bebe2 Buna ziua, Vin cu cateva intrebari: Ma aflu in concediu pt crestere copil de pana la 2 ani si primesc o indemnizatie de 1200 ron. Daca sunt insarcinata si ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa concediu maternal ene nina ene nina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat ce trebuie facut daca dupa concediu maternal nu mai vreau sa ma reintorc la vechiul loc de munca. (vezi toată discuția)