avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate niketa

Activitate niketa

Răspuns la discuția Unde reclam administratorul?
cred ca cel mai bine daca aveti dovezi sa mergeti in instanta pt ca primaria o sa va dea un rapuns in cateva luni.
eu m-am taraganat cu ei 1 an iar problema nu s-a rezolvat nici pana acum.in afara de o amenda nu fac nimic cei de la primarie. nu e obiectul lor, sa schimbe adm sao conducerea asoc. de fapt asoc e condusa de membri ei prin AG
este tot.administrator, presedinte, casier, com de cenzori nu cred ca exista , amm inteles ca are angajata o firma care intocmeste listele, dar cu aprob cui? nu a facut nici o AG de cand e 2005. parca orice chelt se facu cu aprob AG, nu? iar locatarii sunt nemultumiti si atat.Pentru ca habar nu au care le sunt drepturile.cat despre adm. au fost vreo 2 dar, cu aceasta femeie nu se poate. vorbeste intruna si nu sta nimeni.intanta e ultima solutie pt mine. nu am vrut sa ajung aici.
da.
eu am facut sesizare la biroul specializat al primariei in problemede asociatie, acestia mi-au recalculat penalizarile care sunt mult mai mici decat cele calculate de asociatie(de cateva ori??) si nu vrea nicidecum sa regleze situatia , ba mai mult eu am platit a parte din acele penalizari de 2ori mai mari fata de cele calculate de primarie, iar acum cand m-am dus sa platesc intretinerea mi-a spus ca trebuie sa platesc penalizarile altfel nu imi incaseaza nici un ban, pt ca ce a calculat primaria nu sunt bune.pe de alta parte penalizarile nu sunt afisate la avizier si nici nu mi le-a aratat s-au macar sa stiu valoarea lor pt ca acele fi8se de calcul la are acasa. primaria a amendat-o cu 2000 lei pt ca nu a respectat ceea ce ei au spus sa faca respectiv sarefaca calculele.sunt multe de spus dar cred ca si acea amenda de fapt a fost bagata tot in nota de plata a locatarilor.
multumesc
daca il dau ca persoana fizica daunele le va plati el dar daca e in calitate de presedinte le plateste asociatia (toti locatarii)
buna seara,
daca dau in judecata administratorul(presedinte,)pot sa il dau pe el ca persoana fizica sau il dau in calitate de presedinte, astfel incat sa plateasca asociatia tot ce se face el vinovat?
multumesc