avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vreau sa dau in judecata administratorul
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vreau sa dau in judecata administratorul

buna seara,
daca dau in judecata administratorul(presedinte,)pot sa il dau pe el ca persoana fizica sau il dau in calitate de presedinte, astfel incat sa plateasca asociatia tot ce se face el vinovat?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:26, 15 Mai 2010
daca dau in judecata administratorul(presedinte,)pot sa il dau pe el ca persoana fizica sau il dau in calitate de presedinte

....depinde de unde izvoresc problemele, daca aveti probleme legate strict de activitatea presedintelui de asociatie,sau Nu.

astfel incat sa plateasca asociatia tot ce se face el vinovat?

Reformulati,va rog..cum " sa plateasca asociatia tot ce se face el vinovat?"
Nu ati mentionat in fapt ce s-a intamplat...despre ce fel de daune e vorba

Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil
daca il dau ca persoana fizica daunele le va plati el dar daca e in calitate de presedinte le plateste asociatia (toti locatarii)
Daca se constata ca daunele sunt reale si pricinuite de persoana presedintelui, le va plati presedintele probabil, dar daca daunele nu pot fi dovedite, atunci probabil cheltuielile de judecata le veti plati Dv.

Poate totusi detaliati problema. Sunteti sigur ca aduce daune asociatei? Sunt dovedite aceste daune?
da.
eu am facut sesizare la biroul specializat al primariei in problemede asociatie, acestia mi-au recalculat penalizarile care sunt mult mai mici decat cele calculate de asociatie(de cateva ori??) si nu vrea nicidecum sa regleze situatia , ba mai mult eu am platit a parte din acele penalizari de 2ori mai mari fata de cele calculate de primarie, iar acum cand m-am dus sa platesc intretinerea mi-a spus ca trebuie sa platesc penalizarile altfel nu imi incaseaza nici un ban, pt ca ce a calculat primaria nu sunt bune.pe de alta parte penalizarile nu sunt afisate la avizier si nici nu mi le-a aratat s-au macar sa stiu valoarea lor pt ca acele fi8se de calcul la are acasa. primaria a amendat-o cu 2000 lei pt ca nu a respectat ceea ce ei au spus sa faca respectiv sarefaca calculele.sunt multe de spus dar cred ca si acea amenda de fapt a fost bagata tot in nota de plata a locatarilor.
multumesc
Cu presedintele asociatiei ati vorbit? Sau ea e si presedinte si administrator (?), ca parca asa am inteles din primul mesaj....

Alte discuții în legătură

Expertiza financiar-contabila. Pisi Mia Pisi Mia Asociatia de proprietari a incheiat un contract de inchiriere cu o firma de telefonie mobila, contract in urma caruia se primesc niste sume de bani, care intra ... (vezi toată discuția)
O hotarare a adunarii generale mai presus decat legea? nykollegeo nykollegeo buna seara. de cate ori intreb administratorul DE CE?acelasi raspuns :asa a hotarat adunarea generala.sa va dau unele exemple: -suntem in 07.04; ... (vezi toată discuția)
Sesizare primarie ContSters189595 ContSters189595 pot depune la primarie o sesizare in care sa evidentiez faptul ca exista relatia sot -presedinte, iar sotia -administrator in asociatie?eu cred ca exista ... (vezi toată discuția)