avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Activitate gabyvas

Activitate gabyvas

Răspuns la discuția contract _ajutor
Cum ramane cu obligatia de a preda lucrul in starea in care a fost primit , mai putin uzura normala
Pe terenul respectiv este deja ridicata statia
Banuiesc comodatul nu prea se preteaza, societatile au acelasi asociat
si interesul ar fi sa nu apara costuri prea mari in urma in urma incheierii contractului.
si interesul ar fi sa nu apara costuri prea mari in urma in urma incheierii contractului.
si interesul ar fi sa nu apara costuri pre mari in urma in urma incheierii contractului.
Speta :Compania A este proprietara terenului, compania B este proprietara statiei de asfalt(e un echipament)
Compania B vrea sa instaleze pe terenul lui A acest echipament si sa deschida punct de lucru.
Ce contract ar trebui incheiat intre cele 2 companii?

Multumesc pentru orice sugestie!
Ce actiune am impotriva unui Client caruia i-am platit in baza unei facturi proforma dar refuza sa emita factura fiscala aferenta?
Ce probleme pot avea?
Discuție SEDIU PERMANENT
CAZ:
O firma straina executa in Romania un proiect ce depaseste 6 luni prin urmare conform Codului Fiscal trebuie sa aiba in Romania un sediu permanent.
Pentru aceasta s-a deschis un S.R.L. cu asociat unic firma straina

CREDETI CA ESTE OK? pot spune ca acest srl reprezinta sediul permanent al firmei straine in Romania?
sunt nou pe forum si nu stiu sa postez o intrebare
asa ca raspund la intrebare cu o alta intrebare

ESTE POSIBIL CA ADMINISTRATORUL UNUI S.A. SA FIE PRESEDINTELE CONSILIULUI DE ADM. SI DIRECTOR EXECUTIV(CU CIM) LA ACEIASI COMPANIE