avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale FACTURA PROFORMA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

FACTURA PROFORMA

Ce actiune am impotriva unui Client caruia i-am platit in baza unei facturi proforma dar refuza sa emita factura fiscala aferenta?
Ce probleme pot avea?
Cel mai recent răspuns: KARINAPET , utilizator 19:19, 14 Ianuarie 2006
solicita returnarea banilor in baza OP-ului.
Raspunsul ar trebui sa ti-l ofere contractul de colaborare intre tine si client... daka nu exista asa ceva .... e o mika problema (zik eu) , >> oricum cand se wb. de factura proforma eu unul nteleg o relatie cu un client extern, si daka este asa trebuie sa fie un contract de colaborare unde primul lucru care te intereseaza este : la ce tribunal se rezolva conflictele contractuale >> poate ai timp sa specifici mai multe detlii

>> oricum cand se wb. de factura proforma eu unul nteleg o relatie cu un client extern, si daka este asa trebuie sa fie un contract de colaborare unde primul lucru care te intereseaza este : la ce tribunal se rezolva conflictele contractuale >>

Daca vrei.. te rog explica-mi si mie ce anume intelegi prin"un clinet extern":-/
......
Rog a se citi..."un client extern" ..msy:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi electronice aling aling Buna ziua! Am o problema si sper sa ma ajutati. Voi lansa un site prin intermediul caruia atat persoanele juridice cat si persoanele fizice vor putea ... (vezi toată discuția)
Ctr as jur + factura dumitru2000 dumitru2000 avem un contrcat de asistenta juridica mult mai cuprinzator decat tipizatul roz la conditii de plata se specifica: "3.2. Plata onorariului se face pe ... (vezi toată discuția)
Avans prin op pe baza de factura proforma zeita_zeita zeita_zeita Buna ziua, Am o mica nelamurire in legatura cu un avansurile achitate prin OP in baza unei facturi proforme. Exemplu: 1. Suma Totala al serviciului: 440 ... (vezi toată discuția)