avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate danielmitroi

Activitate danielmitroi

Buna ziua,

Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea speta: Ce documente contabile se intocmesc in activitatea de vanzare de imobile (mai mult de 5) in cazul in care dezvoltatorul (vanzatorul) este persoana fizica cu cod de platitor de TVA. Mentionez ca persoana nu este declarata P.F.A.

Multumesc!
Discuție Vanzare Auto
Buna ziua,

Am o masina pe firma achizitionata printr-un credit de la banca. Masina este pusa gaj la creditul de la banca, credit pe care il achit si in momentul de fata. Eu doresc sa trec masina de pe firma pe numele meu.
Se poate acest lucru?

Cu stima,
Răspuns la discuția Contract de ipoteca
Dupa executarea ipotecii exista sansa de a recupera ceva de la firma?
Răspuns la discuția Contract de ipoteca
In declaratia notariala nu specifica niciun articol din codul penal. Sa inteleg ca aceea declaratie e apa de ploaie? Nu se poate da firma in judecata ca nu a achitat creanta fata de banca?
Buna ziua,

Am si eu o intrebare: Daca un apartament este pus gaj(ipotecat) la o banca pentru o firma care a obtinut o linie de credit iar unicul proprietar care nu are legatura cu firma a murit, banca il poate scoate la licitatie?
Va rog sa-mi spuneti daca ar fi o solutie de a scoate acest imobil de sub ipoteca in conditiile in care administratorul are data o declaratie notariala prin ca se obliga sub sanctiunile legii penale ca pana la data de 31.12.2009 va radia ipoteca. Declaratia a fost data presupusilor mostenitori.

Multumesc!