avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare Auto
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare Auto

Buna ziua,

Am o masina pe firma achizitionata printr-un credit de la banca. Masina este pusa gaj la creditul de la banca, credit pe care il achit si in momentul de fata. Eu doresc sa trec masina de pe firma pe numele meu.
Se poate acest lucru?

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 23:05, 30 Noiembrie 2010
Nu se poate ,atata timp cat constituie o garantie pentru imprumutul contractat.Poate daca constituiti o alta garantie ,cu acceptul bancii s-ar putea mai mult ca sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita zoltanilona zoltanilona Buna ziua.As dori si eu un raspuns daca se poate.In 2010 am luat un credit de 22200 pe firma la care sotul meu a pus gaj masina .Am platit cateva rate dupa ... (vezi toată discuția)
Am o problema legata de cumpararea unei masini ContSters116517 ContSters116517 in anul 2008 luna ianuarie am cumparat o masina de la o persoana fizica cu care am incheiat un act de vanzare -cumparare la un ghiseu auto iar aceasta ... (vezi toată discuția)
Girant la banca pentru o persoana decedata lupu mihaela lupu mihaela Buna seara. Va rog sa ma ajutati intr-o problema:tatal meu a girat pe cineva, care in urma cu 5 luni a decedat.De atunci nimeni din familia lui ( are o fiica, ... (vezi toată discuția)