In urma unui control de la Administratie Fiscal in contabilitate nu voi putea trece spre a fi decontate nici un bon fiscal (indiferent de suma ) daca nu sunt insotite si de o factura.
buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu o problema! asi dori sa aflu care este suma minima pentru care se poate emite o factura, chitanta si nu bon fiscal si care este temeiul legii.va multumesc
lamuriri: titlu executoriu are data de 16.03.2010 infiintare de poprire catre casa de pensii pe data de 17.03.2010 iar somatia ( prin care ma anunta ca figurez in baza lor de tate cu un debit de 496 ron) in 30.03.2010. Ma intreb: imi opresti banii si pe urma ma anunti este normal sa se procedeze as.astept staturi. multumesc tuturor de sfaturi
am inaintat primariei o solicitare scrisa sa-mi inmaneze o copie a somatie si dupa titlu executoriu dar va spun ca au emis somatia la o data ulterioara titlului executoriu. sper sa-mi foloseasca acest lucru pentru ca sunt hotarat sa atac titlu executoriu
buna ziua ! va rog sa ma sfatuiti incotro sa ma indrept. in anul 2008 socrul meu semneaza fara sa stie ce semneaza la pimaria din com. pirgaresti un contract de furnizare a apei potabile( apa potabila nu este furnizata de nici o socitate ci este apa captata de oamenii din sat de la un izvor, izvor care nu se afla in prorietatea primariei)datorita faptului ca nu suntem racordati de operatorul de apa nu ne-am instalat apometru dar primaria pentru asi recupera pierderile ne-au pus la plata (contracrul de apa este intocnit ca furnizor de apa: Primaria pirgaresti )emitand un titlu executoriu de 496 ron .tin sa precizez ca din 20.10.2009 prorietarul s-a schimbat .din A.I. in A. C. dar debitul e tot pe A.I. Sfatuiti-ma cum pot eu rezolva aceasta problema pentru ca in cadrul primariei suntem persoane "obraznice pentru ca punem la indoiala corectitudine functionarilor de buna credinta" ma intreb apa care curge (surplusul de apa ) cine o va plati? multumesc !