Acest cod caen , respectiv 4711 exista deja in actul constitutiv al societatii . As fi dorit sa stiu, daca pentru bauturile cu proteine, pe care le comercializez este necesar sa completez actul consitutiv cu un alt cod caen ( particular- pt. bauturi cu proteine), decat cel 4711. Va multumesc frumos pentru raspuns.
Buna ziua.. Am un stand intr-o alta locatie decat am mea,,( respectiv o sala de fitness) si sunt in raporturi de inchiriere cu locatia respectiva. In acest stand in care stau cu chirie, comecializez bauturi cu poroteine pentru sala de fitness.
Intrebarea este urmatoarea: Este necesar sa completez actul cosntitutiv al societatii cu un anume cod caen, din care sa rezulte camercializarea de bauturi cu proteine? Va multumesc .
Buna ziua. Am o problema in programul REVISAL , in sensul ca am astazi o incetare de activitate 31.12.2012 si am facut modificarea in program , dar problema este ca nu imi salveaza fisierul pentru transmitere la I.T.M. Am incercat sa salvez si baza de data si imi spune ca este o eroare neprevazuta.
In concluzie nu pot sa comunic la I.T.M acesta incetare.
Ce sfat imi puteti da ?
Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: Cum pot afla daca o persoana care are contract de munca in alt judet, decat in cel care locuieste , are contract de munca inregistrat in REVISAL si daca are contributiile platite?