avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comercializare bauturi cu proteine.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comercializare bauturi cu proteine.

Buna ziua.. Am un stand intr-o alta locatie decat am mea,,( respectiv o sala de fitness) si sunt in raporturi de inchiriere cu locatia respectiva. In acest stand in care stau cu chirie, comecializez bauturi cu poroteine pentru sala de fitness.
Intrebarea este urmatoarea: Este necesar sa completez actul cosntitutiv al societatii cu un anume cod caen, din care sa rezulte camercializarea de bauturi cu proteine? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: danavisan , utilizator 13:35, 9 Ianuarie 2013
Da, este necesar sa completati obiectul de activitate al societatii cu activitatea prevazuta de cod CAEN 4711 Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.
Ulterior, este necesar sa autorizati efectuarea acestei activitati la sediul secundar al societatii Dvs. (in spatiul inchiriat)
Acest cod caen , respectiv 4711 exista deja in actul constitutiv al societatii . As fi dorit sa stiu, daca pentru bauturile cu proteine, pe care le comercializez este necesar sa completez actul consitutiv cu un alt cod caen ( particular- pt. bauturi cu proteine), decat cel 4711. Va multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazine specializate 13Marius13 13Marius13 Buna ziua, Sunt asociat unic al unei SRL cu codul CAEN 4711.Produsele pe care le comercializez includ ,printre altele si: ... (vezi toată discuția)
Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)
Autorizatii societati comerciale DanelS DanelS Sunt in curs de infiintare al unui S.R.L. cu obiect de activitate principal cod CAEN 4711 - comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare ... (vezi toată discuția)