avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL- problema de salvare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL- problema de salvare

Buna ziua. Am o problema in programul REVISAL , in sensul ca am astazi o incetare de activitate 31.12.2012 si am facut modificarea in program , dar problema este ca nu imi salveaza fisierul pentru transmitere la I.T.M. Am incercat sa salvez si baza de data si imi spune ca este o eroare neprevazuta.
In concluzie nu pot sa comunic la I.T.M acesta incetare.
Ce sfat imi puteti da ?
Cel mai recent răspuns: danavisan , utilizator 12:41, 3 Ianuarie 2013
Ce eroare va da programul?
Era o eroare de salvare a extensiei , dar s-a rezolvat problema , va multumesc furmos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare durata contract alina40 alina40 Buna ziua, am un contract care initial a fost incheiat pe durata nedeterminata, iar acum partile au convenit prin act aditional sa modifice durata in ... (vezi toată discuția)
Generare revisal padicam padicam Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii legate de modul de lucru in noul Revisal? Ce este publicat,mi se pare de neajuns. De ex....am preluat ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)