avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... generare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

generare revisal

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii legate de modul de lucru in noul Revisal? Ce este publicat,mi se pare de neajuns. De ex....am preluat datele din vechiul revisal si vreau sa dau export pe discheta si sa trimit pe net la itm. Dau generare registru si se salveaza tot ce e in revisal si apoi ce se salveaza pot exporta pe site-ul itm?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriana * , Consultant resurse umane 14:57, 26 Septembrie 2011
Noul Revisal genereaza un fisier cu extensia .rvs cu toata baza de date, care poate fi transmis catre ITM.
Ok,multumesc. Si cand apare o modificare,incetare,etc si vreau sa transmit la itm,tot generare registru dau si tot toata baza de date se duce din nou? Sau daca bifez angajatul respectiv,il trimite numai pe acela?
Da, in noua aplicatie se transmite intotdeauna toata baza de date, nu exista posibilitatea selectarii doar a unui salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 15.08.2011 clopotzel clopotzel buna ziua Va sciu pentru ca am o problema cu ultima versiune a revisalului. Am instalat programul, am preluat datele cu salariatii si am ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Transmitere date noul revisal neculamanuela neculamanuela Am introdus angajatii in noul revisal , dar nu stiu cum sa ii transmit la itm. Va rog mult daca ma puteti ajuta sa imi spuneti cum sa ii transmit corect! Va ... (vezi toată discuția)