Buna ziua. As dori sa stiu daca este legal ca fiind angajat intr-o unitate pe un anumit post (ex. infirmier) poti fi transferat fara a fi consultat sau fara sa fi de acord pe un alt post inferior celui prezent(ex. muncitor necalificat).
buna. in ianuarie 2010 am primit o dispozitie in legatura cu modificarea salariului pe care scria ca am functia de referent de specialitate. lucrez intr-o institutie de asistenta medico-sociala si prestez ca psihopedagog. in contractul de munca sunt incadrata ca referent de specialitate si scrie in paranteza psihopedagog. oricat m-am uitat in COR nu am gasit aceasta functie de referent de specialitate( psihopedagog). am mai intrebat o data in forum ce inseamna referent de specialitate si mi s-a raspuns ca este o functie in cadrul administratiei publice si cere SSD. eu am studii superioare, licentiata in psihopedagogie speciala. Pot fi incadrata ca referent de specialitate? este corect?
buna. sunt angajata de 3 ani intr-o institutie bugetara pe post de psiholog dar in decizia de modificare a salariilor primita in ianuarie 2010 sun trecuta ca referent de specialitate gradul 2 gradatia 2. deoarece salariile de incadrare au suferit o importanta modificare m-am uitat peste legea 330 a salarizarii unice pentru a vedea ce coeficient imi este atribuit la transa de vechime de 10 ani si studii superioare dar nu apare decat psiholog nicidecum referent de specialitate. ce inseamna referent de specilaitate si unde ma situez oare in aceasta grila unica?
va multumesc.