avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referent de specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referent de specialitate

buna. sunt angajata de 3 ani intr-o institutie bugetara pe post de psiholog dar in decizia de modificare a salariilor primita in ianuarie 2010 sun trecuta ca referent de specialitate gradul 2 gradatia 2. deoarece salariile de incadrare au suferit o importanta modificare m-am uitat peste legea 330 a salarizarii unice pentru a vedea ce coeficient imi este atribuit la transa de vechime de 10 ani si studii superioare dar nu apare decat psiholog nicidecum referent de specialitate. ce inseamna referent de specilaitate si unde ma situez oare in aceasta grila unica?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:40, 18 Mai 2010
Poate ne spuneti si in ce fel de unitate bugetara lucrati (primarie, spital, scoala, etc) si o sa ne dam seama in care Anexa a legii va incadrati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Treapta de salarizare ContSters112740 ContSters112740 functionar public; referent asistent, 2 ani vechime in grad am terminat facultatea in 2009, cu diploma de licenta vechime in munca 15% conform noii legi de ... (vezi toată discuția)
Legea unica a salarizarii manuela_f manuela_f Buna ziua, sunt referent de specialitate (studii superioare, vechime intre 5-10 ani) la Universitate. In urma aplicarii legii unice a salarizarii, salariul ... (vezi toată discuția)
Salarizare de la ssd la s ! florinsadova florinsadova O persoana este angajata momentan in sistemul bugetar ca si inspector IA in cadrul unei primarii.Este absolventa de SSD iar in februarie va sustine licenta ... (vezi toată discuția)