avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

Buna ziua. As dori sa stiu daca este legal ca fiind angajat intr-o unitate pe un anumit post (ex. infirmier) poti fi transferat fara a fi consultat sau fara sa fi de acord pe un alt post inferior celui prezent(ex. muncitor necalificat).
Cel mai recent răspuns: emab , utilizator 19:47, 31 Mai 2011
În conformitate cu dispoziţiile art. 41 din Codul muncii, regula în materie de modificare a contractului individual de muncă este modificarea prin acordul părţilor.
Prin excepţie, este posibilă modificarea unilaterală a c.i.m. de catre angajator dar numai in conditiile prevazute de Codul Muncii.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intern alinamihaelaoprea alinamihaelaoprea care este procedura unui transfer intern in cadrul aceeleasi institutii? cine imi semneaza plecarea? sefa? daca ea nu va fi de acord inseamna ca nu pot pleca ... (vezi toată discuția)
Muncitor necalificat Ivascuviorel Ivascuviorel Buna ziua, as vrea sa stiu daca ma poate sa arata de la munca daca eu refuz sa ma urc pe stivuitor... Toata treaba este asa : am diploma de stivuitor, dar ... (vezi toată discuția)
Denigrare imagine, amenințat desfacere cm, calomnie. Faraonul71 Faraonul71 Lucrez într-o fabrică și șeful mă acuză pe nedrept despre o faptă care conform instrucțiunilor de lucru nu sunt vinovat fară a face o ancheta interna ... (vezi toată discuția)