avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer intern
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer intern

care este procedura unui transfer intern in cadrul aceeleasi institutii? cine imi semneaza plecarea? sefa?
daca ea nu va fi de acord inseamna ca nu pot pleca pe acel post?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:51, 21 August 2010
Nu exista o asemnea notiune de transfer intern ci trecere yemporarar sau definiyiva in alta munca.Pentru acest lucru este nevoie de un act aditional intre dv si angajator
nu exista transfer.
poti trece pe alta functie cu acordul directorului cu act aditional la contract.
ok, care este procedura de trecere definitiva pe un alt post din cadrul aceleasi institutii?
În conformitate cu dispoziţiile art. 41 din Codul Muncii, regula în materie de modificare a contractului individual de muncă este modificarea prin acordul părţilor (se va incheia act aditional ).
Prin excepţie, este posibilă modificarea unilaterală a c.i.m. dar numai in conditiile prevazute de art.48 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer în cadrul aceleași institutii Mihaela elagha Mihaela elagha Ocup un post contractual în cadrul unei instituții care funcționează în mai multe centre. Pot sa cer transfer pe acelasi tip de post, cu aceeași ... (vezi toată discuția)
Salariu incadrare danielailis danielailis Buna ziua, As dori sa aflu daca este legal ca in cadrul unei firme sa mi se faca transfer in alt departament pe motiv ca mi s-a desfintat postul anterior ,iar ... (vezi toată discuția)
Retrogradarea si next steps shockat shockat Buna ziua, va aduc in atentie un subiect pentru care va solicit sprijinul si consiliere de specialitate. Firma pentru care lucrez intr-o pozitie de middle ... (vezi toată discuția)