Va implor raspunde-ti-mi si la intrebarea asta!!E foarte importanta...Acum 2 ani jumate am primit o somatie de la o banca fostului asociat,eu fiind GIRANT ptr neplata ratelor intarziate 3 luni,de catre el.Dar in cateva zile respectivul si-a platit restanta si plateste si-n continuare la acel credit,ne-mai venind nici-o somatie de atunci!Eu nu am credit la acea banca,ci la altele!Vreau sa va intreb daca in situatia asta,daca eu nu mai pot plati creditele mele ptr ca am fost disponibilizat si sunt intr-o situatie grava, ma pot executa silit !?Imi pot ei ataca contractul de vanzare-cumparare al unui imobil?Reamintesc ca nu am primit pe numele meu ptr creditele mele decat instiintari de plata ptr intarziere si nu somatii,nu mai am absolut nimic pe numele meu,vanzand apart dat de parinti,acum 3 luni,unor tineri cu progr "prima casa".Va multumesc foarte mult si astept un raspuns.O zi cat mai buna.
Va multumesc ptr sfaturi!In cazul asta nu stiu daca ma mai intereseaza apart!!!B-) Mostenirea trebuie facuta la trei persoane.Ea si cei doi baieti majori...Asta dupa ce faceam anecontractul cu un avans!M-ati pus pe ganduri,dar va multumesc.Cu respect.
Buna-ziua!Vreau sa cumpar un apartament,dar proprietara are datorii mari la intretinere si lumina,ptr ca i-a murit sotul si nu mai face fata datoriilor.Pot sa fac un precontract de vanzare-cumparare cu respectiva la o agentie imobiliara,sa-i dau un avans sa-si rezolve datoriile si sa faca mostenirea,cadastrul si intabularea,urmand sa se faca contractul la notar dupa aceea!?E bine sa fac asta sau nu?Stiu ca la un notar nu se poate face in conditiile astea!Va multumesc mult.
Ienia iti multumesc desi ma pui pe ganduri!Poti fii mai explicita sa-nteleg cum trebuie!?
Multumesc enorm ptr staturi!Deci sa inteleg ca nu ma pot executa daca nu mai am bunuri pe numele meu si nu se vor lua nici de apart deja vindut,daca n-am primit decat instiintari de intarziere de plata!?Daca nu mai dobandesc nimic pe numele meu de azi inainte,ma vor urmari toata viatza=D>!?
Am primit doar instiintari de intarziere de plata de la cele 2 banci!Despre astea vorbiti!?Si cu situatia asta ma confrunt de un an jumate incoace si ma tot chinui sa fac fata ratelor!Am intarziat aproape 60 de zile,dar am mai reusit acum 2 sapt sa mai achit ratele la ambele banci...Daca dau lunar o suma mica,ptr ca nu mai am nici munca si nimic pe numele meu,pot evita executarea??Desi apart l-am vandut acum 3 luni unui cuplu de tineri cu "Prima casa",ei nestiind de probl mea cu bancile:(...Cum ma invatati sa fac!?Multumesc f mult ptr sfaturi.
Am doua credite pe nevoi personale la doua banci de 20 de mii de euro pe 10 ani.Am platit timp de trei ani jumate,dar acum nu mai pot plati ptr ca nu mai am munca.Am primit de la parinti cu contr de vanzare-cumparare un apart acum 3 ani,cu clauza de intretinere pana la decesul acestora.Din cauza situatiei cu bancile,familia m-a obligat sa dau apart inapoi pe numele parintilor,sau sa-l vand si sa le dau partea fiecaruia,asa cum am convenit cand mi l-au dat...Am reusit sa vand apart cu "Prima Casa-2" si sa dau familiei(surorilor si fratelui) o parte,oprind si eu ceva.De 2 luni stau cu chirie impreuna cu sotia si baiatul meu de doi ani.Nu mai am propietate si nici munca spre disperarea mea...Ma pot executa silit!?In ce fel?Va rog sa-mi raspundeti,daca aveti cunostinta.