avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate beto40

Activitate beto40

Pe data de 15 09 2011 am primit un proces verbal de contraventie ,in care eram instiintat ca in ziua de 17 03 2011 am circulat cu autoturismul personal pe DN1A, fara sa am rovigneta. Am verificat prin actele mele mai vechi si am gasit rovigneta insotita de bonul fiscal ,valabila pana la data de 17 04 2011.
Cui ma sfatuiti sa ma adresez pentru a contesta procesul verbal?
Discuție ore de noapte
angajatorul ma poate obliga sa lucrez peste 50% din timpul de lucru in ore de noapte,
si ce drepturi salariale am in acest caz?
Am o soc com tip s.r.l., careia i-am suspendat activitatea pe o perioada de 3 ani(ian 2007-ian 2010). Am inchis magazinul,am reziliat contractul de inchiriere,am disponibilizat angajatii,iar eu m-am angajat la alta firma.
Aproape lunar,primesc instiintari de la finante ca nu am depus anumite declaratii,ca nu am depus bilantul contabil,si altele.
Am fost somat sa ma prezint la finante , m-am dus la ei ,si mi-au spus ca trebuie sa depun bilantul semnat de un expert contabil , si ca voi fi sanctionat cu amenzi de zeci de milioane pe an .Mentionez ca eu nu mai am nici contabil,nici activitate, nici punct de lucru.
Mai mult,chiar daca nu am datorii la stat,cei de la finante i-mi trimit somatie de plata pentru pentru niste sume(impozit microinteprindere), pentru care am chitante
platite la timp, pe care ei nu le-au înregistrat, in valoare de aprox 5 mil in anii 2005
la care acum s-au calculat penalizare de întîrziere foarte mari.
Cum pot scapa de aceasta firma?