avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate ancuticuta

Activitate ancuticuta

Art. 1. — Drepturile de natura salariala stabilite in favoarea personalului din cadrul Secretariatului General al Guvernului si al structurilor, organelor de specialitate ale administratiei publice centrale si institutiilor publice finantate prin bugetul Secretariatului General al Guvernului, prevazute prin hotarari judecatoresti devenite executorii pana la data de 31 decembrie 2009, in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar, cu modificarile si completarile ulterioare, denumita in continuare ordonanta de urgenta, nu includ sumele ce reprezinta cheltuieli de judecata, despagubiri, taxe judiciare si altele asemenea.

--------------------
va rog poate imi explica cineva ,ce inseamna aceasta parte din articol(nu includ sume ce reprezinta cheltuieli de judecata,despagubiri,taxe judiciare si alte asemenea) la ce fel de despagubiri se refera ordonanta deoarece cele salarilale nu le pot obtine!
multumesc

parintii mei au fost deportati in alt judet in timpul razboiului si am inteles ca pot beneficia de pensie de refugiat de razboi?
daca poate cineva sa mi dea lamuriri in acest sens
va multumesc
In urma unui proces de 2 ani de zile mi am recastigat locul de munca dar si despagubiri egale cu salarii indexate si majorate pe perioada eliberarii nejustificata din functie.
am fost reincadrata dar nu mi sa dat acele despagubiri sub motivul ca nu sunt bani
nu am primit nimic scris de la institutie ca sa stiu exact motivul pt care nu sa pus in executie hotararea judecatoaresca,totu se rezuma la nivel verbal
avocatul imi sugereaza sa merg pe executare silita.
va rog poate ma puteti lamuri mai exact ce pot face pentru ca si execuatrea silita costa bani si nu stiu ce urmari poate avea.
poate ma trezesc iar pe drumuri.
va multumesc