avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Hotararea judecatoreasca nu este pusa in executare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Hotararea judecatoreasca nu este pusa in executare

In urma unui proces de 2 ani de zile mi am recastigat locul de munca dar si despagubiri egale cu salarii indexate si majorate pe perioada eliberarii nejustificata din functie.
am fost reincadrata dar nu mi sa dat acele despagubiri sub motivul ca nu sunt bani
nu am primit nimic scris de la institutie ca sa stiu exact motivul pt care nu sa pus in executie hotararea judecatoaresca,totu se rezuma la nivel verbal
avocatul imi sugereaza sa merg pe executare silita.
va rog poate ma puteti lamuri mai exact ce pot face pentru ca si execuatrea silita costa bani si nu stiu ce urmari poate avea.
poate ma trezesc iar pe drumuri.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Constantin Radu Calugaru , Avocat 11:44, 25 August 2010
singura solutie e execuatarea silita insa prezinta riscuri ca puteti sa starniti mania angajatorilor.
Stimata ancuticuta,

In primul rand solicitati in scris (cu nr. de inregistrare de la biroul personal) drepturile banesti stabilite prin hotararea judecatoreasca. Aflati care este motivul pentru care se refuza plata (lipsa de fonduri, necomunicarea sentintei angajatorului, etc.) si, daca nu ajungeti la o intelegere cu acesta, initiati executarea silita. Toate costurile ocazionate cu aceasta vor fi suportate (partial sau in totalitate, in functie de cuantumul onorariului avocatial) de catre cel executat.
Succes.
Av. Constantin Radu Calugaru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare salariat in functie si plata despagubirilor salariale in baza hot. judecatoresi definitive marinpreda marinpreda Printr-o decizie a Curtii de Apel s-a dispus: Anulează Dispoziţia nr. .... privind încetarea de drept a contractului individual de muncă. Dispune ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca neliionela neliionela buna va rog sfatuitima am fost in litigiu de munca si am cistigat cu rentoarcerea la locul de munca si tot timpul cit am avut procesul am fost in prenatal ... (vezi toată discuția)
Mi-a plecat judecatoarea-n concediu :( ! dutu69 dutu69 Buna ziua, Am fost concediat cu art.65, am facut contestatie la decizia de concediere si am \"castigat\" reintegrarea . Hotararea s-a dat pe 15 iunie 2009, in ... (vezi toată discuția)