avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintegrare salariat in functie si plata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintegrare salariat in functie si plata despagubirilor salariale in baza hot. judecatoresi definitive

Printr-o decizie a Curtii de Apel s-a dispus: Anulează Dispoziţia
nr. .... privind încetarea de drept a contractului individual de muncă. Dispune reintegrarea contestatorului pe postul şi funcţia deţinute anterior emiterii Dispoziţiei nr. .... Obligă intimata la plata către contestator a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte
drepturi de care ar fi beneficiat, de la data .... până la reintegrarea efectivă. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 14.05.2015. In data de 05 aug. a.c., constatand ca angajatorul (primaria) nu pune in executare hotararea, am formulat cere adresata primarului pentru executarea hotararii. Dupa raspunsul primit in data de 20.08. a.c., prin care se motiva neexecutarea hotararii intrucat comunicarea deciziei s-a facut in data de 13 august, am formulat plangere prealabila la parchet. In data de 31 august, primarul a emis dispozitie de reincadrare pe post incepand cu data de 01.09.2015, cu obligatia pezentarii la serviciu. M-am prezentat pe data de 1 sept. si din discutiile avute cu primarul a reesit ca primaria este in renovare si ca, momentan, nu exista un spatiu si ca pot sta acasa. Suspectand aceasta atitudine, m-am prezentat si pe data de 2 sep. si am formulat cerere pentru efectuarea C.O./2015 incepand cu data de 03. sept, motivata de inexistenta spatiului. M-am prezentat si pe data de 03 sept. si am primit aceeasi asigurare, sa stau acasa. Insa contabilulul primariei m-a anuntat "taios" ca nu are bani si nu-mi plateste nici despagubirile salariale si nici indemnizatia de C.O. Ce sa mai inteleg!? Poate primarul, neaproband C.O., sa spuna ca am lipsit nemotivat!? Nu trebuia sa-mi comunice in scris ca nu a aprobat C.O.!?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:47, 12 Septembrie 2015
marinpreda a scris:

.... Poate primarul, neaproband C.O., sa spuna ca am lipsit nemotivat!? Nu trebuia sa-mi comunice in scris ca nu a aprobat C.O.!?

Poate sustine asa ceva, intricat nu are nicio obligatie sa va comunice in scris ca nu v-a aprobat C.O.
In schimb dvs aveati posibilitatea sa-l intrebati inainte de a pleca in CO daca va aprobat sau nu cererea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotarare judecatoreasca enceaioana enceaioana mi sa desfiintat postul de referent cultural din 2010 iar in 2013 sept am castigat procesul cu primaria nici pina in prezent nu am fost chemata la servici sub ... (vezi toată discuția)
Cum pot executa o hotarare judecatoreasca pe legea10/2001 nemodificata? Dalila-Georgiana Herescu Dalila-Georgiana Herescu Speta pe scurt: Am chemat in judecata primaria prin primar pentru ca nu am fost multumita de cuantumul despagubirilor si de modalitatea de acordare a lor ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru ccc elam elam Buna ziua ! Copilul s-a nascut pe data de 26.08.2015, iar tatal, salariat, ( mama nu a lucrat ), doreste suspendarea CIM incepand cu 01.09.2015 pentru ... (vezi toată discuția)