si nu ar fi normal sa mi se predea cheile in ziua semnarii contractului,dupa ce ii dau banii?(tot zicea ca nu are rost ca poate schimba butucul oricand,este o persoana dificila..),tare mi-e frica ca zice asa ca nu doreste sa paraseasca imobilul imediat si trage de timp sa plece cand vrea.
in acest caz ce as putea face?ca sa schimb butucul trebuie sa am politia prezenta cu mine?mai are si mobila acolo!as scoate-o pe hol l ao adica si as chema-o sa si-o ia sa o duca unde vrea!
Vreau sa cumpar o garsoniera,am facut precontract si pe data de 4.02.11,facem contractul..avand limita sa incehiem totul,conform precontract,maxim 07.02.11.
Intre timp,am descoperit ca avea ceva restante si la intretinere si la curent,o parte le-a platit o parte ne duce cu vorba!
As dori sa stiu ce scrie exact in lege referitor la perioada de dupa semnarea actului de vanzare cumparare,de cand se intra in drepturi depline,ca si cumparator,cat mai are dreptul prin lege sa stea in casa vanzatorul,perioada de evacuare a casei,nu as mai dori sa mai consume si dupa data de 7.
Buna ziua!As dori ajut un cuplu sa aiba un copil si sa devin mama purtatoare.Intrebarea mea este ce ar trebui sa cuprinda actul notarial pentru a fi totul legal ?Si ce ar mai trebui sa stiu despre acest subiect.(din punct de vedere legal)?
Va multumesc anticipat!