avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate popescu george

Activitate popescu george

Răspuns la discuția teren arendat vindut
va multumesc mult.
Răspuns la discuția functionar public
Sunt angajat la primarie,cumpar pamint pentru o societate italiana,in schimbul unui comision,am dreptul sa caut adresele proprietarilor,sa caut solelele care ma intereseaza,sa contactez acele persoane, sa fac acte de vinzare cumparare in numele acelei firme,in pofida faptului ca terenul respectiv este arendat si el,functionarul este acoperit de lege,ca doar sunt informatii pupblice....iar eu care am terenul in arenda ar trebui sa dau in judecata toti octogenarii care au fost momiti de acel functionar...frumoasa perspectiva ma asteapta...
Răspuns la discuția teren arendat vindut
firmele care cumpara teren de la proprietari ce au contracte ferme de arenda le sugereaza acestora sa-si ia in continuarea drepturile de la mine ca-i anunta ei cind au nevoie de teren.Peste 4 ani ,de exemplu, vine firma straina si-mi cere terenul cumparat acum doi ani fara sa fiu si eu instiintat. Va dati seama ce inseamna sa-i dau in judecata? multi pot fi morti...Credeam ca exista o lege care sa protejeze aceste contracte de arenda nu doar de actiona in judecata niste proprietari,multi batrini,analfabeti...notarii si cumparatorii le citesc rapid contractul,semneaza si gata...daca am contractul inregistrat la primarie de ce nu cere o negare notarul ca e liber de orice sarcini?
Răspuns la discuția functionar public
terenurile sunt ale proprietarilor ce au contract de arenda cu mine pe 10 ani
Am contract de arendare a 500 ha teren agricol pe 10 ani.O mare parte din el e vindut.Am inteles ca dreptul de preemtiune a fost abrogat,mai am stipulat in contract dreptul de evictiune.Cum imi protejeaza legea afacerea in conditiile in care am credite pe termen lung si in situatia ipotetica ca ramin fara obiectul muncii?notarii si cumparatorii dau vina pe proprietari..totusi primaria nu e obligata sa elibereze o adeverinta ca este liber de orice sarcini terenul,doar contractele de arenda sunt la ei inregistrate?
ce pedepse prevede legea pentru angajati ai primariei care se ocupa cu tranzactionarea de terenuri agricole oferindu-le cumparatorilor informatii(harti,adrese...)?