Persoana in cauza e in state din 2003, habar nu a avut de datorie pana in 2010 cand parintii au primit o scrisoare de la un recuperator in 2010 cu amenintari , ori se plateste suma ( enorma, o datorie de factura mobil de 100 US cu penalitati de 2000 $!) ori se executa silit ( dar nu au avut ce).Neavand bunuri in tara, ce se mai poate intampla ?Mentionez datoria e din 2003, in 2006 a fost un proces, in 2008 alt proces si abia in 2010 scrisoare de la recuperatori.
Buna ziua, stie cineva daca o somatie de plata din 2006 mai este valabila, in conditiile in care persoana in cauza e plecata din tara de 11 ani si nu are nici un bun (din 2003). Nr de dosar de la judecatorie este inca vizibil pe internet, e stadiu fond, somatie de plata, incheiat in 2008.
Va multumesc!
Nu am avut cunostinta de vreo procedura anume, tot ce stiu este ca s-a primit o scrisoare pe numele meu doar la final cu cat am de plata si amenintarfe de executare silita; sunt 7 ani de cand am plecta din tara , deci datoria e veche de 7 ani.
Am o intrebare legata de SC XXX SRL; in 2003 am plecat in tara fara sa platim, eu si ex ul meu ultimele 2 facturi la celular; contractul banuiesc ca era pe numele meu pt ca mama mea a primit o scrisoare in care sunt anuntata ( dupa 7 ani !!!!) ca a fost un proces in mai 2009 si datorez 133US si 6200 lei la SC XXX si de nu ii platesc pana pe 26 mai ma executa silit; mentionez ca nu sunt in tara de 7 ani si mama mea nu a primit nici o scrisoare cum ca ma da cineva in judecata pt datoria asta.ma intreb ce e de facut pt a regla problema, daca e normal dupa atatia ani sa primiesc scrisoarea asta si care ar fi consecintele...
Va multlumesc