:) ,multumesc tuturor pentru raspuns, cred ca voi face cum a spus laur81 =D>, ca stiti cum e, ,,unul cu foloasele si altul cu ponoasele,, fratii mei si-au primit partea, au facut-o bani si au disparut si eu sa stau ca prostul sa ingrijesc de tata, care asa bolnav cum e, imi da mare bataie de cap, in fine, acum ce sa fac, da cel putin sa ma aleg si eu cu ceva, nu? :)
Buna ziua, am si eu o intrebare, am consultat trei avocati pana acuma si am obtinut trei solutii diferite la cazul meu, care se prezinta astfel, mi-a decedat mama anul trecut, tata este in viata dar foarte bolnav, am trei frati, eu sunt mijociul, cel mare si cel mic nu sunt in tara si nu au de gand sa se intoarca, fiecare a primit un apartament si o suma foarte importanta de bani. (AU VANDUT SI AU PLECAT) Tata s-a hotarat sa-mi dea casa de la tara si terenul aferent, pe numele meu, el este bolnav, nedeplasabil, am aflat ca nu putem sa facem nimic fara prezenta celor doi frati, va rog sa ma ajutati in acest aspect, cum as putea sa intru in posesia bunurilor pe care tata mi le da de buna voie. Multumesc.
Buna seara,nu am primit nici un ban,evita sa raspunda la telefon,sincer,o sa fac tot posibilul sa-mi recuperez banii.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati, va intreb: ce ati faca dvs. in cazul in care ati angajat un avocat sa va ia un caz (inmatricularea unui autoturism fara plata taxei), (avocatul in cauza laudandu-se stanga -dreapta ca face si drege), ii dati 1500ron contra unei hartiute aproape fara valoare (bani recuperabili dupa sentinta ), trece timpul, fara rezultat productiv din partea dansului, demonstrandu-va ca habar nu are, nu stie de unde sa inceapa si unde sa termine, masina in cauza se vinde pe o valoare simbolica .Nu exista masina, nu mai exista caz, avocatul este instiintat, evita cat se poate sa ia legatura cu dv. acum cat si pe perioada din momentul cand a luat banii, ce faceti? Intamplator va trece prin cap o solutie decenta care are ca scop recuperarea partiala a banilor, munciti cinstit in aceasta tara din care vreti sa figiti cat mai repede, ii cedati 500 ron asa ca sa nu zica ca nu a fost platit pentru unicul drum de a veni si a incasa banii, de fapt il rugati cu bani,#-o si ramaneti cu restul de 1000 ron, in fine , decat deloc...sau... il luati si-l scuturati zdravan, romaneste pana ii iese ultimul leut si plecati spre casa spunand tuturor sa nu se dea pe mana lui. ( mai tarziu aflati ca a trecut cu chiu cu vai examenele sa devina avocat, va dati palme,#-o,tot ce vreti X-( ) Problema: ce trebuie sa faca cineva care se afla in aceasta situatie?.Multumesc pentru un eventual raspuns.
:) Buna seara! Problema mea : am o masina adusa din Spania, radiata #-o , in legalitate totala la ora actuala in Romania, RAR facut, acte in regula, proprietar, acum sta pe dreapta, nu am platit taxa de mediu, este 95 milioane lei vechi, deci, este neinmatriculata RO, intrebarea mea : exista vreo posibilitate legala sa o duc in Spania, in stadiul ei actual pe rotile ei proprii pentru a o reinmatricula acolo??????Multumesc pentru un eventual raspuns. :)