avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... legalitate sau nu?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

legalitate sau nu?

:) Buna seara! Problema mea : am o masina adusa din Spania, radiata #-o , in legalitate totala la ora actuala in Romania, RAR facut, acte in regula, proprietar, acum sta pe dreapta, nu am platit taxa de mediu, este 95 milioane lei vechi, deci, este neinmatriculata RO, intrebarea mea : exista vreo posibilitate legala sa o duc in Spania, in stadiul ei actual pe rotile ei proprii pentru a o reinmatricula acolo??????Multumesc pentru un eventual raspuns. :)
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 21:57, 5 August 2010
Buna seara !
Daca este radiata nu mai puteti circula cu ea .... puteti sa o duceti doar pe platforma ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de inmatriculare timoftel timoftel Buna seara Va rog sa ma ajutati intr-o problema Acum trei saptamani am fost oprit de politie care era insotita de reprezentantii RAR-ului si mi-a ridicat ... (vezi toată discuția)
Radierea autoturismului catalinmail072007 catalinmail072007 Daca nu circul cu autoturismul, acesta va fi radiat din circulatie, dupa o anumita perioada, in lipsa RCA-ului sau a ITP-ului ? Mentionez ca ambele imi expira ... (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)