Buna seara
Va rog sa ma ajutati intr-o problema
Acum trei saptamani am fost oprit de politie care era insotita de reprezentantii RAR-ului si mi-a ridicat certificatul de inmatriculare pe motiv ca nu corespunde ceva la roti, binenteles si o amenda de 320 lei primind o dovada de circulatie de 2 saptamani , intre timp am o problema si intru in spital unde stau internat.
Cand am iesit din spital imi mai ramasese doar 2 zile pana imi expira dovada, am mers la RAR am facut verificare pe care am platit-o ,si nu mi-au esit noxele , am primit o revenire, remediez problema la service si merg din nou la RAR unde sunt respins din nou .
In acest moment nu mai am dovada de circulatie si nu ma mai pot deplasa cu masina pana la RAR ,iar o platforma este foarte scumpa si nu-mi pot permite acest lux , intrebarea este pot sa duc masina tractata de alta masina , este legal ?
nu am oprobleme daca ma opreste politia?
Daca defectiunea este la noxe (deci la motor) si nu la roti, puteti sa o duceti tractata, daca este la roti, o urcati pe platforma. (In fine, dvoastra ati scris ca v-au verificat in strada la roti si la RAR, la noxe.)
Totusi pana la urma cat va poate lua o platforma? 100 lei?
Daca dvs vi s-a aplicat sanctiunea retinerii certificatului de inmatriculare "pe motiv ca nu corespunde ceva la roti",iar la verificarea la RAR au rezultat si alte deficiente,pe cale de consecinta se impune sa realizati o verificare temeinica si remedierea tuturor problemelor existente la autoturism
Aveti dreptul sa deplasati auto la service autorizat,inclusiv tractat
Inspectie tehnica
Vasile25uk
Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea.
Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)