avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat de inmatriculare

Buna seara
Va rog sa ma ajutati intr-o problema
Acum trei saptamani am fost oprit de politie care era insotita de reprezentantii RAR-ului si mi-a ridicat certificatul de inmatriculare pe motiv ca nu corespunde ceva la roti, binenteles si o amenda de 320 lei primind o dovada de circulatie de 2 saptamani , intre timp am o problema si intru in spital unde stau internat.
Cand am iesit din spital imi mai ramasese doar 2 zile pana imi expira dovada, am mers la RAR am facut verificare pe care am platit-o ,si nu mi-au esit noxele , am primit o revenire, remediez problema la service si merg din nou la RAR unde sunt respins din nou .
In acest moment nu mai am dovada de circulatie si nu ma mai pot deplasa cu masina pana la RAR ,iar o platforma este foarte scumpa si nu-mi pot permite acest lux , intrebarea este pot sa duc masina tractata de alta masina , este legal ?
nu am oprobleme daca ma opreste politia?

Va multumesc , astept raspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:21, 23 Septembrie 2013
Daca defectiunea este la noxe (deci la motor) si nu la roti, puteti sa o duceti tractata, daca este la roti, o urcati pe platforma. (In fine, dvoastra ati scris ca v-au verificat in strada la roti si la RAR, la noxe.)
Totusi pana la urma cat va poate lua o platforma? 100 lei?
Daca dvs vi s-a aplicat sanctiunea retinerii certificatului de inmatriculare "pe motiv ca nu corespunde ceva la roti",iar la verificarea la RAR au rezultat si alte deficiente,pe cale de consecinta se impune sa realizati o verificare temeinica si remedierea tuturor problemelor existente la autoturism
Aveti dreptul sa deplasati auto la service autorizat,inclusiv tractat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O masina fara itp valabil, poate fi tractata pe roti pe drumurile publice roadx roadx Foarte multa lume este confuza si cu pareri diferite, de aceea intreb aici, ca sa imi fie/sa ne fie clar, o data pentru totdeauna (cat legea actuala ce prevede ... (vezi toată discuția)
Reținere talon pt caroserie deteriorata Alina Tudose 1 Alina Tudose 1 Bună dimineața, Am rămas fără talon din cauza unor “elemente de caroserie vizibil corodate”., fapta prevăzută la Art. 99/1/18 din OUG ... (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)