avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters147303

Activitate ContSters147303

Răspuns la discuția Plata onorariu Avocat
Multumesc pentru raspuns. V-am scris pe privat
Răspuns la discuția Sesizare online DNA
Nu stiu ce sa zic, persoana respectiva si-a dat datele de identificare, insa a pus o intrebare nu sesizare. Procurorul a chemat-o la discutie/ sa depuna sesizare, aceasta a spus ca nu doreste sa vina nu este in Tara si nu vrea sa depuna nimic.
Acum vrea sa stie ce se intampla in acest caz... Eu incerc sa o ajut si de aceea tot intreb pentru ca nu inteleg.
Multumesc mult pentru ajutor, insa eu tot nu m-am lamurit
Multumesc am citit insa nu s-a facut o sesizare cf cod penal. Tot pe site se precizeaza ca ce se trimite online nu este de fapt o sesizare... De aici Confuzia. [ link extern ]
Din cate am inteles a vorbit telefonic cu procurorul si I-a spus ca nu doreste sa faca sesizare
Mai mult sesizarea a fost sub forma de intrebare fara detalii.
Am inteles ca se poate inchide din oficiu...
Asa este? Poate cineva care s-a mai lovita de aceasta speta stie sa raspunda cat mai la obiect.
Multumesc
Buna ziua,

Pe site-ul DNA s-a trimis o sesizare online: unde se pot raporta probleme ale unei firme, DNA a trimis intrebarea la procuratura Bucuresti. Un procuror a contactati persoana respectiva, aceasta a spus ca nu doreste sa depune sesizare si ca nu mai doreste sa vorbesca despre subiect. Mentionez ca sesizarea online nu de fapt o sesizare si nu au fost date informatii exacte pentru a fi investigate.
In acest caz in care nu se doreste sa se depuna sesizare cazul este inchis sau procuroriii vor insista,vor cita persoana, etc.?
Multumesc
Da, rasfoind pe forum am inteles ca sunt avocati care semneaza Contracte si nu I-au bani sau fara sume ceva de genul asta din diverse motive.
Nu a lucrat Deloc acest Avocat nu exista corespondenta scris mail, etc. zice doar ca am semnat un contract in care ma angajez sa platesc suma de xxxx lei in conditiile in care presteaza obiectul, reprezentare in litigiu cu societatea x...insistam ca tb sa platesc desi nu a prestat obiectul pt ca Asa scrie la onorariu...eu nu am mai auzim de Asa ceva...
intrebare a mea este daca ma poate da in judecata pe civil sau pe litigii ce munca si ce sense are sa ii fie admisa actiunea. Sincer acum m-am ingrijorat dupa ce am citit pe forum
Multumesc
Nu, nu a prestat serviciile. Pentru asistenta litigiu are acelasi obiectul ca cel de-al doilea contract semnat.
Cere bani pentru ca am semnat un contract cu el in care m-am angajat sa ii platesc un onorariu pentru litigiu. Insa acest litigiu s-a finalizat cu cealalt Avocat....
Practic cele 2 contract au acelasi obiect... Unul a prestat unul...
Multumesc mult
Buna seara,

Ma confrunt cu o problema si doresc sfatul Dvs.

In urma cu cateva luni am semnatura un contract de asistenta cu un Avocat la care insa am renuntat si am angajat un alt Avocat cu care am finalizat un litigiu de munca si pe care l-am platit. Primul Avocat vine acum si spune sa ii platesc si lui niste bani desi el nu m-a reprezentat Deci obiectul contractului nu a fost indeplinit...imi puteti spune care ar fi riscurile pentru mine in conditiile in care nu voi plati primul Avocat? Eu am dovezi ca dansul nu mi-a oferit asistenta de nici un fel, eu semnand un nou contract cu un alt Avocat pe care l-am si platit si care m-a reprezentat.
Multumesc mult.
Răspuns la discuția Termen de recomandare
Multumesc freelis, insa pot afla măcar daca a fost trimisa cererea către parat? Sau nu am decât sa aștept?
Buna ziua,
Pentru un dosar litigiu munca pretenții depus in oct 2013 am obținut termen recomandare sep 2014. Pot sa aflu măcar daca s-a trimis cererea de chemare in judecată către parat? Pot sa aflu măcar daca se va judeca mai repede ? Se poate face ceva?
Multumesc