avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters147428

Activitate ContSters147428

Tatal meu doreste sa-mi faca un act de vanzare-cumparare pe casa.
Care sant etapele, ce acte trebuiesc , la cat se pot ridica onorariile
Putem face acest act in orice notariat din tara sau santem obligati sa trecem pe la unul de care apartine comuna noastra ?
Va multumesc anticipat pentru toate informatiile utile.

Tatal meu doreste sa-mi faca un act de vanzare-cumparare pe casa.
Care sant etapele, ce acte trebuiesc , la cat se pot ridica onorariile
Putem face acest act in orice notariat din tara sau santem obligati sa trecem pe la unul de care apartine comuna noastra ?
Va multumesc anticipat pentru toate informatiile utile.
Răspuns la discuția Titlu pentru cladire
Cui trebuie sa ne adresam pentru trecerea imobilului pe titlu ? Inainte sau dupa Interventia expertului cadastral ?
Va multumesc
Tatal meu a construit casa in care locuieste acum 33 ani.
Conform legii 18 a obtinut titlu de proprietate pentru terenul intravilan si extravilan, am dori sa aflam cum poate obtine titlul pe casa ? Este necesar un proces in fata instantei cu avocat sau exista alte demersuri ?
Multumesc
Răspuns la discuția EXECUTARE DECIZIE DE TRIBUNAL
Dupa anularea unui titlu de proprietar (legea 18) unde tata figura cu cele 2 surori ale sale si obtinerea altuia pe numele sau, am vrea sa stim care sant demersurile juridice pentru a proba ca el este proprietarul casei de pe terenul intravilan. Este necesar un proces la tribunal cum a fost pentru titlul de proprietar ?
Multumesc pentru precizarile d-voastra
As dori un raspuns mai concret, pentru ca nu am nici o idee.
Multumesc
As dori sa am o idee aproximativa de onorariile unui executor judecatoresc pentru recuperarea sumei de 1200 lei (cheltuieli de judecata)
Ce face concret executorul si cam cit costa interventia sa ?
Tatal meu a fost in proces cu surorile sale (2 la numar) pentru anularea titlului de proprietate.
Tribunalul a anulat titlul eronat si a condamnat surorile la cheltuieli de judecata, 1200 lei in total. Acestea trimit cite 20 lei cind au chef. Acum decizia este definitiva, partile adverse n-au facut recurs
As vrea sa stiu cum poate recupera banii de la surorile sale ? Cum le obliga tribunalul sa plateasca si in cit timp ?
Va multumesc
Buna seara tuturor !

Relansez intrebarea de mai sus dupa ce am adus mai multe date.
Multumesc !