avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate sorindaniel13

Activitate sorindaniel13

pai spre exemplu daca ma duc la o nunta ca fotograf, si cer o anumita suma, trebuie platit impozit? sau spre exemplu eu sunt editor foto, fac albume fotografice(digitale), nu dispun de aparatura necesara asa ca le scot la o firma specializata, fiindca imi realizez singur grafica, dispun de reducere, nu mai platesc si editorul asa ca voi pune un pret mai mare pentru a avea un profit ca de exemplu dau pe album 200 si cer 300, deci un profit de 100 care ar fi dreptul meu de editor.
as dori sa stiu si ce taxe se platesc ca pfa, si beneficii ai, dar si ce riscuri exista infintand un pfa
Am citit acum vreo saptamana in codul fiscal un alineat, in care scria ca veniturile obtinute din actiuni ce tin de arta, creatie proprie (ceva de genul) nu se impoziteaza. Din pacate nu-l mai gasesc, am incercat sa ma uit in codul fiscal dar m-a luat capul la cat e de mare, m-am pierdut printre legi...
Exista o astfel de lege?
Răspuns la discuția Prelungire numere rosii
mai poate lua numere rosii o singura data:D
o mica intrebare, chiar nu se pot prelungii numerele rosii inainte ca acestea sa expire? nu se poate da o dovada sau ceva?... am un prieten care si-a luat o masina luna asta si ii expira numerele pe 8 august. problema e ca trebuie sa mergem la mare de pe 3 pana pe 10, deci depaseste termenul cu 2 zile.
despre sanctiuni, n-are rost sa-mi mai spuneti ca am citit, e riscul prea mare, dar vreau sa stiu daca se pot prelungi mai de vreme sau daca se pot prelungi de acolo din CT. E neaaparat nevoie sa fii in orasul de "bastina"? :)))
multumesc...mi-ati dat o veste buna!
inca o intrebare...dupa cum v-am zis,putem actiona doar pe cale civila...problema e ca tatal meu,a fost la casa de asigurari si a luat daune materiale,17 milioane lei vechi pentru masina(ireparabila)...au vreo legatura daunele materiale cu cele morale?ca el a semnat pe acolo niste acte,dar nu mai stie exact ce erau si la ce se refereau ca l-au pus sa semneze ca la cununia civila,aici aici si aici...mai era si in carje...multumesc pentru raspunsuri
pai asta e chestia...noua daca avocatu ala ne-a tras teapa,putem doar sa cerem pe cale civila...din cate am inteles,trebuie sa dai 10 % din cat ceri inainte...dar eu am intrebat altceva,putem sa cerem daune morale la casa de asigurari?nu la vinovat,ca vinovatul a murit pe loc,decat parintii mei au scapat...uitati aici detaliile accidentului

[ link extern ]

[ link extern ]
a trecut un an jumatate de la accident,se mai pot recupera daune morale de la firma de asigurari?tin sa precizez ca certificatele medico legale sunt scoase si toate actele,procesul ar fi trebuit sa aibe loc,dar ne-a cam tras teapa un avocat...