avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire numere rosii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire numere rosii

o mica intrebare, chiar nu se pot prelungii numerele rosii inainte ca acestea sa expire? nu se poate da o dovada sau ceva?... am un prieten care si-a luat o masina luna asta si ii expira numerele pe 8 august. problema e ca trebuie sa mergem la mare de pe 3 pana pe 10, deci depaseste termenul cu 2 zile.
despre sanctiuni, n-are rost sa-mi mai spuneti ca am citit, e riscul prea mare, dar vreau sa stiu daca se pot prelungi mai de vreme sau daca se pot prelungi de acolo din CT. E neaaparat nevoie sa fii in orasul de "bastina"? :)))
Cel mai recent răspuns: sorindaniel13 , utilizator 15:46, 16 Iulie 2011
Se prelungea dovada acum cativa ani. Nu se mai prelungeste. Autoturismul trebuie inscris in circulatie. Aveti timp suficient.
mai poate lua numere rosii o singura data:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema numere rosii djluci djluci tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)
Respingerea cererii de prelungire a dovezii inlocuitoar a permisului de conucere ContSters233279 ContSters233279 Am fost prinsa de pol. cu nr provizorii expirate de o zi si dusa la sediu,unde nu am semnat nimic deoarece am vrut sa ma consult cu un avocat. Mi-au retinut ... (vezi toată discuția)
Permis retinut- prelungirea dovezii simonetta simonetta Datele preblemei: Mi-am cumparat o masina noua in leasing, am circulat cu ea si m-a oprit politia , s-a constatat ca aveam numerele expirate, mi-a fost retinut ... (vezi toată discuția)