avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate marian66

Activitate marian66

Buna ziua Mama a decedat in ianuarie 2009,in urma ei a ramas un apartament de 3 camere,ea fiid unic proprietar.Mostenitori suntem 4 frati.eu si fratele meu am locuit cu mama ,pana la decesul acesteia,achitand la zi toate cheltuielile.Am deschis succesiunea si toata lumea a fost de acord.Urmeaza sa facemdezbaterea succesorala la notariat si sa achitam taxele afererente.Surorile mele spun ca nu dispun de si nici nu vor sa renunte la o cota in schimbul achitatarii taxelor aferente lor.Cum ma sfatuiti sa procedez?Cum se efectueaza partajul succesoral daca in timpul vietii mamei,pensionara fiind cu o pensie de 350 am contribuit pentruintretinerea ei.Va multumesc
Buna seara Suntem 4 frati si dezbatem succesiunea pe un apart cu 3 cam in care locuiesc impreuna cu fratele meu,cele 2 surori locuind la casele lor.As dori sa aflu cum se va imparti apart(ce cote revin fiecaruia).Mentionez ca mama a locuit in acest apart.impreuna cu cei 2 frati,pana cand a decedat
Buna seara Suntem 4 frati si dezbatem succesiunea pe un apart cu 3 cam in care locuiesc impreuna cu fratele meu,cele 2 surori locuind la casele lor.As dori sa aflu cum se va imparti apart(ce cote revin fiecaruia).Mentionez ca mama a locuit in acest apart.impreuna cu cei 2 frati,pana cand a decedat
buna ziua Mama noastra a decedat in 2009,suntem 4 frati si acum am deschis succesiunea.Dupa urma decedatei a ramas un apart. cu 3 cam.in care locuiesc impreuna cu fratele meu,surorile mele locuind la casa lor.Toti suntem de acord cu succesiunea.Am demarat actele la notarit si va trebui sa ne intalnim cu toti pentru dezbatere.Problema este urmatoarea:avem de platit o taxa notariala,iar cele doua surori nu au bani sa achite.Cum se procedeaza in situatia asta?Mentionez ca eu si fratele meu dispunem de banii aferenti cotei ce ne revine.Se poate incheia doar pentru doua persoane succesiunea?Va multumesc