avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate flosm

Activitate flosm

Buna ziua.ma numesc Florin si sunt in Italia de 7 luni cu toate actele in regula(buletin italian si rezidenta).problema mea este urmatoarea:vreau sa vin in tara din italia cu masina care este inmatriculata in italia,dar masina este inscrisa pe numele soacrei mele.Aici in italia pot sa circul cu ea pt. ca asigurarea este facuta in asa fele incat sa poata sa circule oricine cu masina.intrebarea mea este pot sa vin din italia in romania cu masina fara proprietarul masini sau am nevoie de ceva imputernicire ca sa nu am probleme la vama sau in romania.am de gand sa stau doar 2 saptamani in tara.Va multumesc.
Răspuns la discuția Probleme cu asigurarea auto
Eu nu vreu decat sa fie masina cum era inainte.acuma este in service si au zis ca o desfac si ma anunta ei.au promis ca se rezolva insa va trebui sa cotizez si eu ceva din banii proprii.
Răspuns la discuția Probleme cu asigurarea auto
am sa merg sa vad cam cat ar costa reparatia si apoi ma duc la asigurator sa vad cum rezolvam si in cat timp primesc banii.nu stiu cu masina cat pot sa circul asa cu ea lovita.de la asigurare au zis ca o luna si termen de reparatie 2 ani.nu mi se pare normal.daca nu rezolv atunci am sa merg la CSA.atata timp cat eu platesc asigurarea mi se pare normal sa am ceva drepturi,dar traim in Romania.....
Buna,am si eu o problema cu asigurarea auto (ASTRA).In urma cu 2 saptamani un destept cu un BMW de 5 ani a iesit brusc in fata mea iar eu cu masina personala Dacia de 12 ani am dat in el.In fine el a fost de vina asa ca am plecat impreuna la constatare la asigurarea lui ASTRA.(si eu tot acolo am).Acolo sa facut constatarea si ma indrumat la unul din service cu care lucreaza ei.asa ca asta am si facut.am ajuns la service ,o zis tipul din service ca se rezolva,sa astept ca ma suna dupa ce sosesc piesele(aripa,far dreapta) si pana atunci sa umblu cu masina asa#-o.O trecut 2 sapt si nu ma sunat nimeni,am mers eu la service si ca sa vedeti:O ca tipu si-a adus aminte de mine dar nu a fost in stare sa ma sune.deci a zis ca ei nu prea mai fac masini dacia dar sa vb cu seful lui sa vedem cum sa rezolvam.Mi-a dat el o varianta cum sa platesc eu si apoi sa imi iau banii de la asigurare,insa stiu pe cineva care de un an nu si-a primit banii de la asigurare.rep.ar cam costa 15000 lei.si eu nu ii am ca daca aveam bani ca Boul care a intrat in mne imi luam si eu un BMW si probabil o faceau.Acu eu va intreb ce sa fac?:(