avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Activitate bolca cristina

Activitate bolca cristina

buna ziua,ma numesc cristina si sunt de meserie asistent medical generalist la un cabinet de medicina generala particular. am angajare cu carte de munca dar este pe 2 ore incadrarea mea.as vrea sa stiu dc pot eu sa-mi platesc pana la 8 ore taxele si impozitele pe un salariu min pe economie,sau dc tb sa ma incadreze sefa la 8 ore si sa platesc eu taxele,si care ar fi suma care tb sa o achit lunar. mentionez ca sunt cu liceu si cu postliceala sanitara-care ar fi sal la care ma incadrez(minim) si cum ar tb sa procedez. lucrez deja de 3 ani,timpul trece si eu sunt cu 2 ore in contract cu un sal de 180 ron in acte(in mana 750)si va rog din suflet sfatuiti-ma ce ar tb sa fac. MULTUMESC FRUMOS
buna ziua,ma numesc cristina si am 25 de ani,casatorita si am un baiatel de 3 ani. acum o luna am primit procesul verbal de predare-primire a unui teren de 300 m de la primarie. am dat spre lucru cadastrul si inca nu e gata,desi cadastristul a spus ca in 27 de zile e gata; intrebarea mea este dc.toate autorizatiile dureaza asa de mult, mai reusesc eu ca in 2 ani sa finalizes casa? nu stiu mi se acorda ca in 2 ani dp.ce imi iau autorizatia de constructie de la primarie, sau de cand am primit procesul verbal?