buna ziua,ma numesc cristina si sunt de meserie asistent medical generalist la un cabinet de medicina generala particular. am angajare cu carte de munca dar este pe 2 ore incadrarea mea.as vrea sa stiu dc pot eu sa-mi platesc pana la 8 ore taxele si impozitele pe un salariu min pe economie,sau dc tb sa ma incadreze sefa la 8 ore si sa platesc eu taxele,si care ar fi suma care tb sa o achit lunar. mentionez ca sunt cu liceu si cu postliceala sanitara-care ar fi sal la care ma incadrez(minim) si cum ar tb sa procedez. lucrez deja de 3 ani,timpul trece si eu sunt cu 2 ore in contract cu un sal de 180 ron in acte(in mana 750)si va rog din suflet sfatuiti-ma ce ar tb sa fac. MULTUMESC FRUMOS
buna ziua,ma numesc cristina si am 25 de ani,casatorita si am un baiatel de 3 ani. acum o luna am primit procesul verbal de predare-primire a unui teren de 300 m de la primarie. am dat spre lucru cadastrul si inca nu e gata,desi cadastristul a spus ca in 27 de zile e gata; intrebarea mea este dc.toate autorizatiile dureaza asa de mult, mai reusesc eu ca in 2 ani sa finalizes casa? nu stiu mi se acorda ca in 2 ani dp.ce imi iau autorizatia de constructie de la primarie, sau de cand am primit procesul verbal?