avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren pt tinerii casatoriti de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren pt tinerii casatoriti de la primarie

buna ziua,ma numesc cristina si am 25 de ani,casatorita si am un baiatel de 3 ani. acum o luna am primit procesul verbal de predare-primire a unui teren de 300 m de la primarie. am dat spre lucru cadastrul si inca nu e gata,desi cadastristul a spus ca in 27 de zile e gata; intrebarea mea este dc.toate autorizatiile dureaza asa de mult, mai reusesc eu ca in 2 ani sa finalizes casa? nu stiu mi se acorda ca in 2 ani dp.ce imi iau autorizatia de constructie de la primarie, sau de cand am primit procesul verbal?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:39, 26 Mai 2010
Legea 15/2003 prevede ca obligatie inceperea constructiei locuintei in termen de 1 an de la data punerii in posesie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protocol de punere in posesie dragulescuflorin dragulescuflorin Buna seara! Speta este urmatoarea: A fost emisa o Dispozitie de retrocedare pe Legea 10 a unui imobil teren. Pe acest teren se afla o constructie cu ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare alin888 alin888 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: Tata are un teren de 1500 mp pe acte (act de donatie si certificat de mostenitor), insa fizic are 3000 mp ca ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa Anele1 Anele1 Buna seara. Am construit o casa la sat pe un teren arabil intravilan cu gradina suplimentara, in 2014. Am autorizație de construire, proces verbal de receptie ... (vezi toată discuția)