avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Protocol de punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Protocol de punere in posesie

Buna seara! Speta este urmatoarea: A fost emisa o Dispozitie de retrocedare pe Legea 10 a unui imobil teren. Pe acest teren se afla o constructie cu autorizatie de construire definitiva (neanulata) care are alt proprietar. Primaria a intocmit un protocol de predare primire a acestui teren fara a tine cont de aceasta proprietate si fara a face cadastru. Cadastrul a fost facut ulterior dupa ce a fost eliberat protocolul insa fara a fi trecuta constructia in planul de amplasament, respectiv fara a se lua legatura cu proprietarul constructiei. 1)Daca in Legea 10 scrie ca, dupa emitere o Dispozitie are titlu executoriu dupa ce se face cadastrul, este legal procesul verbal de punere in posesie?.2) Se poate pune in posesie un teren avand o constructie cu alt proprietar? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Teren intravilan reconstituit in baza legii 18/1991,fara imobil(casa),aplicarea legii 165/2013 ContSters139112 ContSters139112 Buna ziua, prin prezenta intrebare va aduc in discutie o speta cu referire la reconstituirea proprietatii ptr. un teren intravila in suprafata de 1500mp,din ... (vezi toată discuția)
Plan cadastral tutu12 tutu12 In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament . Primaria ... (vezi toată discuția)
La cadastru , terenul figureaza la 20 m distanta fata de ce e in teren Popescu-ghe Popescu-ghe Buna seara, Daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de situatie, poate ma poate ajuta cu un sfat de specialitate. Am dobandit in 2004 in baza legii 18, o ... (vezi toată discuția)