Buna ziua, prin prezenta intrebare va aduc in discutie o speta cu referire la reconstituirea proprietatii ptr. un teren intravila in suprafata de 1500mp,din care 200mp,reprezentand constructii,conf. Titlul de Proprietate.
Acest T.P.,nu a fost insa completat topo-cadastral prin vecinatati si amplasament la rubrica supr. primita in intravilan,motiv ptr. care am deschis actiune de rectificare T.P. Sa admis actiunea irevocabil,iar CLFF,a fost obligata la rectificarea topo-cad. din T.P.
CLFF,a adus in parte la indeplinire hotararea Instantei, in sensul ca a emis un proces verbal pe vechiul amplasament ptr. o suprafata diminuata respectiv 1166mp.
Precizez ca acest teren este anexa unui imobil care a apartinut bunicilor mei
fiind confiscat in anul 1960 cu titlul de ,,bunuri parasite,, desi bunicii nu au parasit de buna voie acest imobil ,faptul ca au detinut doua imobile au fost nevoiti sa renunte la unul,repectiv cel in cauza,fara despagubiri.
Intrebarea mea este ce demersuri trebuie sa fac ptr. revendicarea imobiluluisi a perimetrului construibil care si in prezent a ramas in proprietatea statului,avand in vedere prevederile legii 165/2013 si ca,conform masuratori si acte autentice corespunde ca suprafata de 200mp.reconstituit in T.P. emis in 1994. p.s. procesul verbal de punere in posesie emis in 1994,care a stat la baza T.P., nu mi-a fost comunicat nici pana in prezent.,actual fiind emis un alt p.v. cu supr. de teren diminuata. de 1166mp.
Ptr. un raspuns, va multumesc anticipat!
~ final discuție ~