avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii taxe si impozite pentru salariu minim pe economie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

taxe si impozite pentru salariu minim pe economie

buna ziua,ma numesc cristina si sunt de meserie asistent medical generalist la un cabinet de medicina generala particular. am angajare cu carte de munca dar este pe 2 ore incadrarea mea.as vrea sa stiu dc pot eu sa-mi platesc pana la 8 ore taxele si impozitele pe un salariu min pe economie,sau dc tb sa ma incadreze sefa la 8 ore si sa platesc eu taxele,si care ar fi suma care tb sa o achit lunar. mentionez ca sunt cu liceu si cu postliceala sanitara-care ar fi sal la care ma incadrez(minim) si cum ar tb sa procedez. lucrez deja de 3 ani,timpul trece si eu sunt cu 2 ore in contract cu un sal de 180 ron in acte(in mana 750)si va rog din suflet sfatuiti-ma ce ar tb sa fac. MULTUMESC FRUMOS
Cel mai recent răspuns: denisa2011 , utilizator 09:26, 25 Mai 2011
cel mai bine ar fi ca angajatorul sa va incadreze cu 8 ore/zi macar cu sal min pe economie 670 lei. La acest sal angajatorul va plati impozite cel mult 400 lei/luna anagajat si angajator ( cu aprox).daca va mai pot fi de folos cu ceva cu mare placere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat este salariul minim net incepand cu 1 ian.2009 tudor1973 tudor1973 Buna ziua! Sotia mea este angajata cu norma intreaga la o farmacie ,cu calificarea de asistent medical de farmacie. As dori sa stiu care este salariul minim ... (vezi toată discuția)
Salar de incadrare erotida85 erotida85 Buna ziua Sal. min. 670 / anul 2011 ? 1. muncitori: - necalificaţi = 1 – muncitori necalificaţi şi ucenici - calificaţi = 1,2 - lucrători ... (vezi toată discuția)
Salariul minim adria05 adria05 dc angajez o persoana de 53 ani, ca muncitor necalificat o pot incadra cu salariul minim pe economie de 670 lei, persoana avand o vechime in munca de 34 ... (vezi toată discuția)