buna ziua,ma numesc cristina si sunt de meserie asistent medical generalist la un cabinet de medicina generala particular. am angajare cu carte de munca dar este pe 2 ore incadrarea mea.as vrea sa stiu dc pot eu sa-mi platesc pana la 8 ore taxele si impozitele pe un salariu min pe economie,sau dc tb sa ma incadreze sefa la 8 ore si sa platesc eu taxele,si care ar fi suma care tb sa o achit lunar. mentionez ca sunt cu liceu si cu postliceala sanitara-care ar fi sal la care ma incadrez(minim) si cum ar tb sa procedez. lucrez deja de 3 ani,timpul trece si eu sunt cu 2 ore in contract cu un sal de 180 ron in acte(in mana 750)si va rog din suflet sfatuiti-ma ce ar tb sa fac. MULTUMESC FRUMOS
cel mai bine ar fi ca angajatorul sa va incadreze cu 8 ore/zi macar cu sal min pe economie 670 lei. La acest sal angajatorul va plati impozite cel mult 400 lei/luna anagajat si angajator ( cu aprox).daca va mai pot fi de folos cu ceva cu mare placere
Salariul minim
adria05
dc angajez o persoana de 53 ani, ca muncitor necalificat o pot incadra cu salariul minim pe economie de 670 lei, persoana avand o vechime in munca de 34 ... (vezi toată discuția)