avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim

dc angajez o persoana de 53 ani, ca muncitor necalificat o pot incadra cu salariul minim pe economie de 670 lei, persoana avand o vechime in munca de 34 ani..sau tb adaugate sporuri de vechime?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:16, 24 Noiembrie 2011
Da, o puteti angaja ca muncitor necalificat cu salariul minim pe economie ... acordarea sporurilor este lasata la latitudinea angajatorului ...
adria05 a scris:

dc angajez o persoana de 53 ani, ca muncitor necalificat o pot incadra cu salariul minim pe economie de 670 lei, persoana avand o vechime in munca de 34 ani..sau tb adaugate sporuri de vechime?

Daca printr-un contract colectiv de munca valabil la nivel de unitate/ramura ,este prevazut ca se acorda spor de vechime angajatilor din unitatea dvs.,atunci trebuie sa-l acordati tuturor angajatilor care indeplinesc conditiile pt. a-l primi,fara discriminare tinand cont de varsta sau functia ocupata de angajatul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale realest25 realest25 Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Sunt bugetar, sunt muncitor calificat si am o vechime de 35 de ani. Cu toate acestea vreau sa mentionez faptul ca sunt ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime obligatoriu? ContSters86219 ContSters86219 buna ziua, as vrea sa stiu daca sunt obligata sa acord spor de vechime la un salariat pe care vreau sa-l angajez cu 670 lei si are vechime in alte unitati ... (vezi toată discuția)
Plata sporului de vechime este obligatoriu pentru toti angajatorii? loredana1973 loredana1973 Buna ziua,am nevoie de ajutor pentru negocierea salariului! Societatea unde lucrez,m-a angajat cu salariul de debutant pentru studii superioare.La ... (vezi toată discuția)