Eu avand apartamentul chiar deasupra magazinului, aud in permanenta motorul de la combinele frigorifice pe care acestea le detine, si mai ales noaptea cand e liniste totala, zgomotul este chiar deranjant. Din cate stiu, proprietarul a facut niste teste pentru masurarea decibelilor, iar daca rezultatul arata ca nu depaseste limita permisa....atunci ma poate obliga? Desi pe mine ma deranjeaza? Multumesc.
buna ziua,
la parterul blocului in care locuiesc isi desfasoara activitatea un magazin comercial,spatiul de locuit in care acesta functioneaza a fost schimbat de proprietar care este si administratorul acestei firme fara acordul vecinilor limitrofi,nici la expirarea sediului firmei si a punctului de lucru nu a solicitat decat acordul vecinilor din stanga si dreapta iar al vecinului de pe verticala a fost inlocuit cu acordul de la un alt vecin et 2 de pe diagonala,ulterior administratorul acelui magazin a actionat vecinul de deasupra magazinului in instanta pentru al obliga sa-si dea acordul ca acesta sa functioneze,netinand seama ca deranjeaza prin tot felul de zgomote si fara sa respecte orele de liniste.Ce parere aveti? pot fi obligat de catre vre-o instanta sa-mi dau acordul,daca el demonstreaza ca nu ma deranjeaza? va rog mult daca se poate sa ma ajutati cu sfaturi.
va multumesc!