Eu inteleg ca se pot urmari pt incasare in termen de 5 ani dar ei te anunta tocmai la sfarsitul perioadei de prescriptie ca sa-ti ia banii si nu oricum ci cu niste dobanzi nesimtite!!
Nu poate face asta si dupa un an doi de la aparitia creantei ?
Asa sunt ei mai smecheri si ne calca in picoare cum vor ei?
Ca ei sunt statul si ca au niste cheltuieli de facut (vile ,masini,haine si vacante) iar daca nu-ti convine pleaca in alta tara sau mori de foame ,nu?
Buna ziua! Am si eu o problema cu CAS Brasov cu neplata asigurarilor de sanatate. In 2007 am fost PFA si in acelasi timp angajat cu program normal la o societate comerciala.
Am fost instiintat abia la inceputul lui mai 2012 ca am de plata CAS-ul pt cand am fost PFA in 2007!!
Vroiam sa stiu daca pot sa fac contestatie (pt faptul ca am fost anuntat abia dupa 4 ani si jumatate de existenta unor datorii catre CAS, si ca n-am stiut ca trebuie sa platesc CSA si mai ales ca mi-au bagat o groaza de penalitati si dobanzi de intarziere) si cum sa formulez exact si corect aceasta contestatie?
Va multumesc.
Pai noi ne batem joc de noi insine ca le permitem la mizeriile si la nesatulii astia sa faca ce vor cu noi si cu banii nostrii!!
Trebuie sa nu mai fim lasi si prosti si sa iesim cu totii in strada sa ne spunem parea, pana cand se schimba ceva .Daca nu vom face astea vom muri majoritaea de foame si durere!! Mult nu mai este!!
Daca vrem ceva pt. urmasii nostrii si sa nu se aleaga praful de tara asta trebuie "sa punem piciorul in prag"ca sa-i facem pe hotii astia sa plece sa-si cheltuie averi;e dobandite necinstit,ca nu se mai satura hienele astea,macar sa ne lase si pe noi sa traim!!
Ca noi acuma de abia supravietuim sau mai bine zis ne taram de pe o zi pe alta!!
o pepeapsa de 2 ani si 3 luni cu suspendare, si 4 ani si luni termen de incercare
avocatul ne-a acam tras teapa, tribunalul trebuia sa ia o decizie pe 19 mai 2010 am fost la tribunalul brasov(acolo suntem rezidenti) si ni s-a spus ca s-a amant decizia pt o dat ulterioara
avocatul a spus atunci ca o sa afle el exact care-i decizia instantei si o sa-l sune pe amicul meu
Luni 24.05.2010 l-am sunat si ne-a spus ca nu stie nimica marti si miercuri respectiv 25.05-26.05.10 nu nea- raspuns la tel De abia azi 26.05.2010 am aflat si noi de pe net care a fost decizia instantei si ca acesta decizie a fost luata pe 21 mai 2010
am incercat sa-l sunam din nou pe avocat sa ne traduca si nou exact ce inseamna aceasta decizie dar degeaba tot nu raspunde la tel
cand a inceput procesul in martie am preitenul meu Sorin R a facut un contract cu el in care i-am dta omorariul de 600 lei si ne-a dat chitanta
acuma nu ne puetm baza pe el sa facem apel ;a decizia instantei
cum putem face apel al deciza instantei? avem timp pana pe 31 mai 2010 adica putin timp cum putem face acest lucru?? Va rog ajutoooorrrr????!!
si ce alt avocat am putea sa luom pt a face a reusi sa reducem termenii hotarati de instanta indiferent daca acets avocat(a) este din Brasov sau alte localitati
si daca mai sunt mici sperante sa nu-i anuleze cumva permisul am vrea sa incercam
va rog ajutati-ma cu sfaturi si cu niste nr./nume de avocati
va mutumesc si astept un raspuns cat mai repede
cirpian m 0727280338/0740319550