curios e ca nu ni sa spus pt ce suntem cercetati doar ni sa cerut inca o declaratie cu privire la ce am facut in seara respectiva cand i-sau spart geamuriile vecinului.
deci pentru ce am putea fi cercetati, si fara dovezi am putea fi trimisi in judecata doar pe baza unei declarati?
va multumesc!
deci nu exista nici o dovada impotriva noastra decat accea declaratie a soferului de taxi care am inteles ca a fost amenintat sa declare ca noi am facut fapta.
si de ce dupa 3 ani suntem citati iar?
buna seara! acum 3 ani in urma unui vecin i-au fost sparte parbrizuriile de la 2 masini si fara nici o dovada ma acuzat pe mine si pe un prieten ca noi am fost autori,
el cica obtinand marturia de la un sofer de taxi cu care am circulat in seara respectiva.
la luat pe sofer si la dus la politie si a dat declaratie impotriva noastra , am fost si noi si am dat declaratie si normal ne-am sustinut nevinovatia.
au trecut 3 ani si ne-am trezit iar cu citatie sa dam iar declaratie.
ce sanse sunt sa ajunga cazul la parchet?
la ce am fi incadrati daca sar ajunge la tribunal?
va multumesc!
din pacate nu se mai poate face nimic, am sentinta definitiva si irevocabila.
stiu ca ar fi mai simplu sa vin in tara si sa scap o data dar togmai a nascut si prietena iar in tara nu avem pe nimeni sa o ajute iar ia aici saraca singura cum se descurca cu ala mic........
simt ca inebunesc:(
ma aflu in Anglia. locuesc legal, am rezidenta deci politia in cazul in care va primi mandatul stie unde sa ma gaseasca. sincer nu stiu ce sa fac abia a nascut prietena si daca e sa ma aresteze nu stiu cum se descurca singura.
si din cat am mai citit azi pe net perioada ar fi de 3 ani dupa care se prescrie dar nu sunt sigur si tot pe net am citit ca pedeapsa ar trebui sa fie mai mare de un an sa se elibereze mandat international.
ma puteti lamuri va rog !
buna ziua! am si eu o intrebare pentru cine stie.
am fost condamnat la un an de inchisoare cu executare, sunt in strainatae am adresa la dosar si sincer nu as avea de gand sa fac puscarie si ma gandeam daca o sa fiu dat in urmarire internationala si dupa cat timp m-as putea intoarce in tara fara sa fiu arestat?
va multumesc!