buna ziua! am si eu o intrebare pentru cine stie.
am fost condamnat la un an de inchisoare cu executare, sunt in strainatae am adresa la dosar si sincer nu as avea de gand sa fac puscarie si ma gandeam daca o sa fiu dat in urmarire internationala si dupa cat timp m-as putea intoarce in tara fara sa fiu arestat?
va multumesc!
In cazul dvs., termenul de prescriptie a executarii pedepsei e de 5 ani plus durata pedepsei ce urmeaza a fi executata, respectiv 1 an. Asadar, 6 ani...Termenul se socoteste de la data cand hotararea de condamnare a ramas definitiva.
decat sa stai cu frica mai bine vii in tara si din un an trebuie sa executi 8 luni din care se scad zilele castig in cazul in care veti iesi la munca in timpul executarii pedepsei.
sau angajati un avocat care sa uzeze de caile extraordinare de atac si poate ca reuseste sa va scoata o pedeapsa cu suspendare.
din pacate nu se mai poate face nimic, am sentinta definitiva si irevocabila.
stiu ca ar fi mai simplu sa vin in tara si sa scap o data dar togmai a nascut si prietena iar in tara nu avem pe nimeni sa o ajute iar ia aici saraca singura cum se descurca cu ala mic........
simt ca inebunesc:(
Revizuire fond
popescu77
Buna seara!!! M-ai am o singura infatisare la Curtea de apel sunt inculpat intr-un dosar privind circulatia pe drumurile publice si vatamare corporala..Am ... (vezi toată discuția)