avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cai de atac
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cai de atac

Buna seara,
Ce cai de atac mai sunt posibile dupa o hotarâre definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:08, 5 Octombrie 2010
Ar mai fi caile extraordinare de atac, respectiv contestatia in anulare sau revizuirea, dar conditiile de admisibilitate a acestora sunt foarte restrictive, iar motivele limitativ prevazute de procedura penala sau civila, dupa caz.
Caile extraordinare de atac prevazute de procedura .

andymaurul
1.Dupa epuizarea cailor ordinare de atac mai pot fi exercitate caile extraodinare-contestatia in anulare si revizuirea.
2.Cu privire la executare-amanarea executarii pedepsei sau intreruperea executarii pedepsei si contestatia la executare.
CEDO in 6 luni de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare. ( dupa epuizarea cailor interne ordinare de atac-apel si recurs).;)
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
parca recursul era cale extraordinara:rolleyes:
In penal,recursul este cale ordinara de atac.

andymaurul

Alte discuții în legătură

Neaudiere in recurs, motiv de revizuire? sam bam sam bam Avand in vedere ca in recurs s-a schimbat incadrarea inculpatului, dar acesta desi prezent in sala de judecata nu a fost audiat, cum se poate cere revizuirea ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila- termen motivare, cai de atac Ristina Ristina In urma recursului dintr-un proces civil tinut la Tribunalul Bucuresti dintre proprietari – chiriasi s-a dat o sentinta irevocabila, in favoarea totala a ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata tuturor vioooo vioooo o hotarire definitiva si irevocabila intr-un proces civil .SE MAI POATE ATACA CU CONTESTATIE ,REVIZUIRE SAU CEDO? MULTUMESC (vezi toată discuția)