avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Activitate luculus

Activitate luculus

Răspuns la discuția Dezbatere mostenire
Multumesc tare mult doamna. Asta doream sa aflu.
Răspuns la discuția Dezbatere mostenire
Multumesc.
Ma interesa un pret aproximativ pentru a fi cat de cat pregatit.
Buna ziua
As dori sa aflu un pret aproximativ pentru o dezbatere de mostenire. Valoarea mostenirii este de cca. 100.000 lei (apartament 2 camere).
Apartamentul a fost pe numele matusii, singura ruda fiind bunica mea - in viata.
Bunica are un singur fiu - tatal meu, care are la randul sau un singur fiu - pe mine.
Bunica si tatal meu locuiesc in acel apartament.
As dori sa trec direct apartamentul pe numele meu cu mentiunea ca atat bunica, cat si tatal meu pot locui acolo pana la deces.
Astept raspunsuri.
Multumesc.
Buna ziua,
Sunt PFA si am facut cursul de Inspector SSM (sanatate si securitate in munca), nivel mediu 80 de ore.

Vroiam sa stiu daca pentru a incheia un contract de prestari servicii - instruire SSM la firme mici imi trebuie autorizare de la ITM ? Este legal sa semnez pentru instruirea periodica fara autorizarea lor ?

Astept raspunsul dvs. Multumesc anticipat.
Caut codificarea COR pentru ocupatia Consilier de siguranta ADR si nu apare nicaieri. De asemenea m-ar interesa unde se incadreaza respectiva ocupatie in CAEN. Va rog daca puteti sa ma ajutati. Multumesc.
Răspuns la discuția Neplata creditelor ipotecare
Ce ar putea reprezenta alte bunuri ?
Dar daca nu am alte bunuri care sa acopere diferenta, ce se intampla ?
Buna ziua,
Am la banca un credit de nevoi personale cu ipoteca in franci elvetieni. Datorita cresterii dobanzii si fluctuatiei francului am ajuns in imposibilitate de plata. As dori sa aflu care sunt urmarile, avand in vedere ca apartamentul nu mai valoreaza cat sa acopere valoarea totala a creditului.
Precizez ca in contract scrie ca daca valoarea apartamentului se modifica independent de vointa partilor, banca poate cere garantii suplimentare (dar deocamdata nu a cerut).