avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in domeniul SSM
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in domeniul SSM

Buna ziua,
Sunt PFA si am facut cursul de Inspector SSM (sanatate si securitate in munca), nivel mediu 80 de ore.

Vroiam sa stiu daca pentru a incheia un contract de prestari servicii - instruire SSM la firme mici imi trebuie autorizare de la ITM ? Este legal sa semnez pentru instruirea periodica fara autorizarea lor ?

Astept raspunsul dvs. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pfa tutunarudenisa tutunarudenisa Buna ziua. Avand functia de inspector SSM, la societatea care lucrez, pot sa devin PFA, atata timp cat vechimea in munca nu-mi permite sa fiu si evaluator de ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate inspector ssm costy0866 costy0866 Buna ziua . Lucrez la o societate cu program de 8 ore ca Sef Serviciu Intern Prevenire si Protectie , Responsabil PSI , Responsabil Mediu (Am toate atestatele ... (vezi toată discuția)
Pentru un contract de colaborare part-time intre o persoana fizica si o firma e nevoie de pfa? lucy333 lucy333 Buna ziua, eu sunt persoana fizica si am facut cursul de Inspector SSM ( sanatate si securitate in munca), cel de 180 de ore. Vroiam sa stiu daca pentru a ... (vezi toată discuția)