Buna ziua, eu sunt persoana fizica si am facut cursul de Inspector SSM ( sanatate si securitate in munca), cel de 180 de ore. Vroiam sa stiu daca pentru a incheia un contract de colaborare cu o firma de paza pentru a face instruirea SSM personalului firmei este nevoie de PFA. Trebuie declarat acest venit la ITM? Cum pot proceda? Care sunt obligatiile mele ca si persoana fizica fata de stat? Este legal ceea ce fac doar cu acel contract de colaborare si cu diploma mea obtinuta in urma cursului pe care l-am absolvit?
Astept raspunsul dvs. Multumesc anticipat.
Nu se declara la ITM decat contractele de munca.PFA are o alta incadrare dpdv juridic si economic.Corect este un contract de munca dar atentie se cere sa fie de 8 ore de catre inspectorii de protectia muncii.Cauta pe net si convingete singura si apoi postati problema.Bafta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Infiintare pfa
nico123
Buna ziua,as dori sa stiu si eu ce pregatire, sau ce experienta trebuie pt infiintarea pfa in domeniul protectia muncii?
Mentionez ca sunt economist, iar acum ... (vezi toată discuția)
Pfa
tutunarudenisa
Buna ziua. Avand functia de inspector SSM, la societatea care lucrez, pot sa devin PFA, atata timp cat vechimea in munca nu-mi permite sa fiu si evaluator de ... (vezi toată discuția)